ponedeljak, 4 decembra

JOKIĆ VOZI MOĆAN ROLS ROJS, CENA 800 HILJADA EVRA

0
577

Poznato je već da Nikola Jokić vozi moćni džip „Brabus“, koji je iz posebne edicije i urađen je posebno po njegovoj želji.

Da Jokić voli ovako moćne automobile, dokaz je i fotografija koja je nedavno objavljena na društvenim mrežama, a gde se vidi da ovoga puta nije za volanom „Brabusa – već Rols Rojsa.Kada se malo istraži, može se videti fotografija koju je još 2021. godine objavio Harison Vind, novinar Denver Posta, koji je specijalizovan za praćenje Denver Nagetsa, a ujedno i njihove glavne zvezde Nikole Jokića.

Tada se vidi da je Nikola Jokić pozirao pored moćnog Rols Rojs Fantoma II, čiji je vlasnik očigledno i postao tih dana. Ovaj brutalni automobil košta oko 800.000 evra. Ima neverovatnu moć od 563 konjskih snaga, uz gotovo nečujan na premoćan V-12 motor ispod haube. Do 100 km/h stiže za 5,1 sekund.

Enterijer je prilagođen kupcima, jer je prozivodnja ovih automobila ograničena i proizvodi se u malom broju na godišnjem nivou, a očigledno samo za probranu klijentelu, što Jokić svakako jeste.Ono što je posebna priča, jeste da putovanje u ovom automobilu predstavlja neverovatan doživljaj. Putnici imaju mogućnost da imaju električno podesiva sedišta sa masažom, rashlađivanjem, displejom za zabavu i informacije, gde mogu da igraju igrice, surfuju na internetu ili gledaju filmove.

Takođe najmodernija tenhologija omogućava i olakšanja jer automobil poseduje poseban režim za noćnu vožnju, poseban sistem laserskih svetala, upozorenja na opasnost od sudara ili napuštanja zemlje, napuštanju trake…Takođe, očigledno je Jokić ljubitelj kombinacije narandžasto – žute boje, pa mu je enterijer i ovog automobila, kao što je to slučaj i sa Brabusom, u ovoj boji.