Vojvodina INFO je portal informativnog tipa, sa vestima prvenstveno sa područja lokalnih sredina  AP Vojvodine, bitnijih vesti iz Srbije i Regiona.

Naši posetioci mogu da se informišu o raznim dešavanjima iz svojih lokalnih sredina na jednom mestu i bitnijih vesti o funkcionisanju državne i lokalne uprave na teritoriji AP Vojvodine.

Kategorije koje mi želimo da približimo građanima sa teritorije AP Vojvodine su prvenstveno dešavanja iz oblasti Kulture, sporta, društva, privrede, turizma, lokalnih servisnih informacija, politike i mnogo toga drugog.

Naš cilj je da zbližimo sve građanje i da promovišemo multikulturalnost i sačuvamo tradiciju u ova nova vremena.

 

Dobrodošli na portal “Vojvodina INFO”. Korišćenjem bilo kog dela portala i/ili aplikacije automatski prihvatate aktuelne Uslove korišćenja. Prihvatanjem Uslova korišćenja dajete svoj bezuslovni i neopozivi pristanak da ćete ih se pridržavati prilikom korišćenja portala. Uslovi korišćenja su javno dostupni i smatra se da su korisnici prilikom korišcenjem portala “Vojvodina INFO”, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja mogu biti izmenjeni u bilo kom trenutku, bez prethodne najave, a izmene Uslova korišćenja stupaju na snagu u trenutku objavljivanja na sajtu. Više na POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Pored medijskog poratala www.Vojvodinainfo.rs , posluju i medijske stranice na društvenim merežama sa izuzetno velikim posećenostima:  @VojvodinaInfo , @SrceSrbije , @VolimVojvodinu , koje imaju za cilj promociju lepota naše države i ravnice, a samim tim mesto gde vi možete biti viđeni….

 

SLAVKO IVKOVIĆ PR AGENCIJA ZA IZDAVAČKU DELATNOST „PUBLIC EDUCATION“ SREMSKA MITROVICA

MB64897276
PIB110543919
Vojvodina Info
Registarski broj medija IN000667
T.R.: 170-0050026094000-62
Glavni i odgovorni urednik: Ivana Knežević