Dobrodošli na portal “Vojvodina INFO”. Korišćenjem bilo kog dela portala i/ili aplikacije automatski prihvatate aktuelne Uslove korišćenja.

Prihvatanjem Uslova korišćenja dajete svoj bezuslovni i neopozivi pristanak da ćete ih se pridržavati prilikom korišćenja portala. Uslovi korišćenja su javno dostupni i smatra se da su korisnici prilikom korišcenjem portala “Vojvodina INFO”, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja mogu biti izmenjeni u bilo kom trenutku, bez prethodne najave, a izmene Uslova korišćenja stupaju na snagu u trenutku objavljivanja na sajtu.

Politika Privatnosti

Nećemo skupljati informacije privatnog karaktera osim onih koje nam dajete na dobrovoljnoj bazi i svojevoljno.

Kada nam date ličnu informaciju, Vojvodina Info neće podeliti tu informaciju sa trećim licima bez Vaše dozvole.

Vojvodina Info neće na svojim stranicama objavljivati email adrese svojih korisnika.

Vojvodina Info nece ustupati email adrese korisnika trećim licima ni pod kojim uslovima.

Vojvodina Info nece koristiti email adrese korisnika za slanje reklamnih sadržaja.

 

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova.

Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i Vojvodina INFO nije odgovorna za iste.

Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja odluka s tim u vezi. Već objavljeni sadržaj može biti uklonjen ukoliko naknadno procenimo da isti nije primeren.

 

POLITIKA KOLAČIĆA

Korišćenjem portala “Vojvodina Info”, saglasni ste da koristite kolačiće i druge slične tehnologije u skladu sa ovom Politikom o kolačićima. Ako se ne slažete sa upotrebom kolačića ili sličnih tehnologija, ili želite da ograničite obim korišćenja kolačića i sličnih tehnologija, potrebno je da promenite postavke na Vašem internet pretraživaču na odgovarajući način. Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana.

 

Šta su kolačići?

Kolačić (eng. Cookie) je informacija poslata vašem računaru od strane web stranice koju posetite. Kolačići obično čuvaju vaše postavke za web stranicu, kao što su željeni jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet pretaživač šalje nazad kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.

Druge slične tehnologije, koriste se kako bi se osiguralo optimalno korišćenje Vaših podataka, na primer, lokalno skladištenje, koje se koristi za čuvanje podataka snimljenih tokom korišćenja usluga u posebnom delu (memorija pretraživača). Pristup podacima u Lokalnom skladištu se može dobiti samo na veb lokaciji, sa koje su podaci sačuvani u pretraživaču. Podaci u Lokalnom skladištu čuvaju se i nakon što je pretraživač zatvoren.

 

U koju svrhu koristimo kolačiće ili druge slične tehnologije?

Kolačiće i druge slične tehnologije koristimo kako bi naša veb stranica i aplikacija funkcionisale efikasnije i kako bismo Vam omogućili lakše korišćenje istih, Kolačiće takođe koristimo u cilju optimizacije sadržaja i plasiranja reklamnih poruka, u skladu sa Vašim interesovanjima.