ŽENA KOJA STOJI IZA NAJVEĆE AFERE U HRVATSKOJ: Drži predavanje preduzetnicima “kako voditi kompaniju srcem”!

0
156

Direktorka nedavno kažnjene kompanije EOS Matrik, Barbara Cerinski, jedan je od glavnih govornika na poslovnom forumu „D Business Leadership Summit 2023“ u Zagrebu, koji je najavljen kao događaj koji „predstavlja vrhunsko iskustvo za sve ambiciozne preduzetnike i vizionare“.

Naime, Agencija za zaštitu ličnih podataka (AZOP) je pre nepunih mesec dana kaznila njenu kompaniju EOS Matriks sa 5,7 miliona evra, što je najveća kazna do sada, jer je iz EOS Matriksa procurilo više od 181.000 ličnih podataka, među kojima su i detaljne informacije o medicinskim dijagnozama svih dužnika.

Na događaju, za koji se na zvaničnom sajtu jednodnevna ulaznica prodaje za 595 evra, dok se sva tri dana nude po ceni od 1395 evra, Cerinski će otkriti „preduzetnicima i vizionarima” kako se preduzeće vodi srcem, a njeno predavanje nosi naslov „Voditi srcem“.

Na zvaničnom sajtu poslovnog foruma „D Business Leadership Summit 2023“ istakli su da je lista govornika napravljena još prošle godine i da će u njemu učestvovati najistaknutija imena iz poslovnog sveta, a Cerinski je predstavljena kao uspešna preduzetnica čija kompanija ima promet veći od 6 miliona evra.