TEŠKA NESREĆA NA SAVI U SREMSKOJ MITROVICI: ČAMAC, GUMA I FRAKTURA LOBANJE

0
646

Strašna nesreća dogodila se na reci Savi, danas oko 18.30 sati, kod plaže u naselju “29. novembar”, gumom grupa mladića naletela na čamac koji je je plutao u blizini obale. Na gumi se vozila grupa prijatelja. M.P (1985), koji je bio među četvoro ljudi na gumi, zadobio je teške povrede.

Prema rečima očevidaca, nesreća se dogodila kada je guma koju je grupa mladića koristila za zabavu zbog, kako kaźu očevici, neprilagodjene brzine naletela na zadnji deo čamca u delu gde se nalazi penta. M.P je u incidentu zadobio otvorene povrede lobanje, prelom ruke i prelom lobanje. Hitno je prebačen u najbližu bolnicu.

Po rečima očevidaca, ostali iz čamca koji je vukao gumu su izvadili mladića i odvezli ga na obalu. „Strašno je bilo, mi smo još u šoku. Nalazili smo se u blizini obale, mogli su naleteti na nekog u vodi. Nadam se da je mladić dobro, ali ovo divljanje treba nekako zaustaviti“, rekla je jedna od očevidaca.

Ostali članovi grupe prošli su s lakšim povredama, ali saznajemo još uvek nezvanično. Nadležne službe su na terenu i istražuju sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Teško povređen muškarac star je 39 godina, dok ostali imaju lakše povrede