TRAGEDIJA U KIKINDI: Dok je majka tražila sina, on izvršio samoubistvo

0
1167

Objava jedne majke na društvenim mrežama je uznemirila Kikinđane i brzo se širila.

Naime, I.Ž. je objavila da joj je nestao sin, ostavila njegovu sliku, svoj broj telefona i zamolila sve koji su ga, eventualno videli, da joj se jave ili informacije daju policiji. Međutim, u toku dana se ispostavilo da je mladić J.Ž. (28), najverovatnije, izvršio samoubistvo, jer je na periferiji grada pronađeno njegovo telo.

Kako nezvanično saznajemo, telo J.Ž. pronađeno je kod Pristaništa. Iz Policijske uprave u Kikindi nisu izdali saopštenje o ovom događaju samo su potvrdili da im je prijavljen nestanak i da je odmah raspisana potraga za nestalim licem.

– Nema sumnje da se radi o nasilnoj smrti i da je počinjeno krivično delo – rekao je za „Novosti“, nakon pronalaska tela, izvor upućen u istragu.

Kako saznajemo, istragu vodi Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu koje je izdalo naredbu za obdukaciju, pa je telo poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Prema saznanjima „Novosti“ J.Ž. je živeo u istom dvorištu sa roditeljima, ali u odvojenoj stambenoj jedinici. On je juče na svom Fejsbuk profilu najavio je da će da „Počiva u miru“, što je nesumnjivo nagoveštaj onog što je daans učino.

 

Izvor: Novosti.rs / R.Š