Put mu preprečile dve „PRIKAZE“ usred noći – Vozače kod BEŠKE prepadaju „tiktokeri“ usred noći?

0
1061

U poslednje vreme često se dešava da tinejdžeri, korisnici društvenih mreža, ispunjavaju raznorazne izazove koje potom podele na svojim profilima.

Ti izazovi često bivaju opasni kako po njihove živote, tako i po živote drugih, te se svakodnevno apeluje da se prestane sa igrama koje se šire na društvenim mrežama, a koje mogu da ugroze ne jedan, nego više života.

Tako je sada na Instagramu objavljen snimak zbog kojeg su mnogi u šoku. Naime, u okolini Beške dve mlađe osobe prekrile su se belim čaršafima, a potom krenule da iskaču pred automobile.

„Okolina Beške: Svi smo pravili gluposti kao klinci, ali nažalost ovakva igra može vrlo brzo postati tragedija, jer je ovo put van naselja na kom vozači često jure.“, navodi se u opisu snimka na Instagram profilu 192_rs.

Nakon što iskoče pred automobil, oni počnu da igraju i mašu rukama, a kada je vozač pred kog su iskočili zaključio da ne planiraju da stanu, obišao ih je i nastavio dalje, svojim putem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Trenutno nema informacija o tome da li je reč o nekom novom izazovu sa društvenih mreža ili su sami došli na ovu, u najmanju ruku opasnu ideju. Ono što je činjenica jeste ih ova suluda igra može koštati života.

Na društvenim mrežama reakcije ljudi su podeljene. Dok je jednima smešno, drugi su šokirani i zabrinuti ovakvim ponašanjem.

„Hhahahahaha… mnogo loše isceniran snimak“, „Kad smo izgubili smisao za humor“, „Njih četvoro su sve iscenirali“, „Snimaju se za tik tok“, „Deca kukuruza izgleda“, „Dečije igrice za lajk“, glase neki od komentara.