PODETINJIO PORED 39 GODINA MLAĐE! NEVERICA – Lazar Ristovski podelio sliku KAO OD MAJKE ROĐEN!

0
1191

Lazar Ristovski pomera granice u 71. godini, ali ovo niko nije očekivao!

Poznati glumacu osmoj deceniji ruši sve tabue. Osim što je rešio da promeni život iz korena uplovivši u vezu sa trideset devet godina mlađom Anicom Lazić, čime je stavio tačku na brak sa Danicom Ristovski, sada ponovo šokira novim potezom. Lazar Ristovski iznenadio je mnoge objavivši na društvenim mrežama svoju potpuno nagu fotografiju.

Ali fotografija ima i svoj razlog, kako je uz nju ispisao o kom je projektu reč, fanovima je postalo jasno da se „u ovakvom svetlu“ našao zbog uloge u kojoj će se svima vrlo brzo i predstaviti na malim ekranima.

„Večeras, ekskluzivno“ napisao je uz emotikon osmeha na Instagramu uz fotografiju gole zadnjice, pa zasigurno izmamio i razne reakcije svih koji ga prate. Mnogi su se zapitali da li je ovim potezom hteo da pokaže čime je zaveo dosta mlađu koleginicu, ili je hteo da pokaže kako izgleda bez garderobe u sedamdeset prvoj godini.

IZVOR: INSTAGRAM/SCREENSHOT/ANICALAZICOFFICIAL

Osim što glumi u ovom ostvarenju, bio je i poducent čitavog projekta. Za to vreme, nova izabranica Ristovskog poslednjih meseci susreće se sa različitim oblicima osude zbog velike razlike u godinama, ali njoj izgleda to ne smeta mnogo. Ona putem Instagrama gotovo svakodnevno šalje pozitivnu poruku svima koji su drugačiji po bilo kom osnovu. Šaljivom objavom Anica je objasnila da je ljubav sa starijim partnerom zapravo želja mlade osobe da se skrasi, otpočne život pod istim krovom.

 

IZVOR: INSTAGRAM/SCREENSHOT/ANICALAZICOFFICIAL

 

Oglasila se Ljiljana Blagojević nakon što je otkriveno da je Lazar Ristovski u VEZI SA 39 GODINA MLAĐOM: “To joj je hobi”