Dušan Marković u stranici „Zajedno“ Srb protiv nasilja prešao iz SPAS-a nakon što je uhvaćen u krađi dečjih paketića

0
181

Novo ljigavo otkriće vezano za koalciju „Zajedno“ (Ne davimo BG, Pokret slobodnih građana, Zleno-levi front i SSP) a glavni akter jeste Dušan Marković, član političke stranke Zajedno, koja je deo Đilasove pro zapadne koalicije Srbija protiv nasilja.

Marković je , verovali ili ne, krao dečije paketiće koji su prikupljani i dodeljivani u humanitarnoj akciji, a sada se predstavlja u predizbornoj kampanji kao neko ko se bori za građane i ko će da reši njihove probleme.

Marković je trenutno član partije Zajedno, koja je zapravo trijumvirat Nebojše Zelenovića, Aleksandra Jovanovića Ćute i Biljane Stojković, a nastala je fuzijom kvazi ekologa i partije Zajedno za Srbiju, koju je osnovao bivši DS šabački dvojac – Dušan Petrović i Nebojša Zelenović. Zajedno je sada deo uže koalicije Moramo, a u širem smislu ujedinjene prozapadne Đilasove koalicije Srbija protiv nasilja.

S obzirom da je deo političke grupacije koju je osnovao notorni Dušan Petrović, možda je bilo iluzorno od Markovića očekivati neko poštenje. Ali, ipak ono što je uradio toliko je bedno da prevazilazi i granice klasičnog lopovluka političkog aktiviste, koji inače nije stran tom delu srpske političke scene.

Toliko smo bili šokirani saznanjima u slučaju Marković, pa smo u početku mislili da nije moguće da se tako nešto zaista dešava.