Dan žalosti u Tuzli – Novo ubistvo žene i dece: Mujaga Č. ženu i decu ubio sekirom, pa skočio sa 14. sprata

0
450

Istražni timovi u stanu u tuzlanskom naselju Stupine danas su pronašli sekiru kojom je izvršeno ubistvo ženske osobe i dvoje maloletne dece, javlja Klix.ba.

Uviđaj u stanu u naselju Stupine, gde su pronađena tri beživotna tela i to 34-godišnje žene i njeno dvoje dece, starosti od devet i dve godine je i dalje u toku.

Portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović je rekao da će biti izdate naredbe za obdukciju tela preminulih kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

„Takođe, biće izdata naredba za biološko veštačenje, DNK analizu, kao i druge istražne radnje i veštačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući i način i sredstvo izvršenja tri ubistva„, naveo je Arnautović.

Kako je istakao, u stanu je pronađen predmet za koji se sumnja da je sredstvo izvršenja trostrukog ubistva, a reč je o sekiri.

„Moramo sačekati biološko veštačenje, DNK analizu i nalaz i mišljenje obducenta, kako bismo sa sigurnošću mogli reći na koji način su izvršena ova krivična dela i koje sredstvo je korišćeno“, naglasio je Arnautović.

On je podsetio da je sinoć oko 21.15 sati skokom sa 14 sprata zgrade samoubistvo izvršio suprug žene koja je danas pronađena mrtva. On je bio i otac maloletne djece, koja su takođe ubijena.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Klix.ba, muškarac je Mujaga Č. i on je kao medicinski tehničar radio u Nemačkoj. U Tuzlu je stigao pre nekoliko dana.

Prema trenutnim indicijama do kojih su došli istražitelji, nezvanično muškarac je prvo ubio suprugu i decu. Nakon toga je napustio stan u kojem su živeli, prešao u susedni ulaz, te skočio sa 14. sprata.