BANAT: Poginula majka (30) četvoro dece: Na biciklu podletela pod traktor koji je vozio njen teča

0
557

Večeras u Dolovu kod Pančeva, dogodila se tragedija kada je stradala majka četvoro dece. Nesreća se dogodila oko 17 sati, a život je izgubila 30-godišnja žena.

Kako se nezvanično saznaje od meštana Dolova, ona je vozila bicikl i prilikom spuštanja niz breg, odnosno kosu ulicu, nadomak Osnovne skole „Aksentije Maksimović” kod autobuske stanice, podletela je pod traktor, prenosi portal Zdravo Pančevo.

Očevici kažu da se traktor nije kretao brže od 20 na sat i bio je propisno osvetljen. Pretpostavlja se da kočnice na biciklu nisu bile ispravne ili su otkazale, jer se žena uopšte nije zaustavila spuštajući se niz veliki nagib.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

Napori medicinskih sestara iz Dolova i drugih meštana koji su pritrčavali u pomoć bili su uzaludni. Hitna pomoć je stigla u roku od 10 minuta i mogla je samo da konstatuje da je mlada žena podlegla povredama. Pretpostavlja se da je ona biciklom krenula po dete u školu.

Da tragedija bude veća, ispostavilo se da je traktorom upravljao teča nesrećne žene, koji je ovu tragediju izuzetno teško podneo. Scene na licu mesta su, prema rečima Dolovaca, bile više nego potresne.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj.

STRAVIČAN SUDAR KOD KULE – U punoj brzini pokupio kombi na raskrsnici, dete za malo poginulo na pešačkom