Astrolška projkecija za tekuću godinu – „Vežite se polećemo, a bogami volećemo“

0
487

Predstavljamo vam ASTRO TREJLER ZA 2023. godinu poznate astrološkinje Kristine Ašković, poznate kao AstroLira8


Astrološka situacija na nebu za 2023. godinu, a pre toga da sagledamo gde smo trenutno:

Šta nam je prepustio decembar mesec 2022:

– Retro Mars u Blizancima (prva dekada)
– Stelijum planeta u Jarcu. (venera,merkur,sunce,pluton)
-Mlad mesec na 1* u jarcu (23.12)
-Retro Merkur u Jarcu (28.12 )
-Jupiter ponovo u Ovnu.

To je situacija sa kojom ispracamo ovu godinu:

Ono sto sledi u 2023. godine je sledeće:

– Mars u Blizancima kreće direktno 15.1. i pravi separacioni sekstil sa Jupiterom u Ovnu i aplikacioni trigon sa Saturnom u Vodoliji (vazdušni znaci ce da slave, a takođei vatreni, dok ostali moraju malo da sačekaju).
– 8.3 Saturn ulazi u znak Riba.
– 12.3 Jupiter konjukcija kiron u Ovnu na 14* (odlično da se okrenemo sebi, i osvestimo svoje bazične potrebe koje smo zanemarili).
– 23.3 pluton je na 0* Vodolije
– 24.3 Mars je na 0* Raka (Mars i Pluton formiraju vrlo specifičan i nezgodan aspekt inkonjukcije, a pravac u kome bi trebalo ići je duboko smirenje, ljubav, samoisceljenje i potpuni radikalni životni preokret i preobražaj slede – ključna reč je promena).
– 5.5 lunarna eklipsa na 14* škorpije
– 20.4 solarna eklipsa na 29* Ovna – vrlo poseban stepen i kanal… Sve odluke će se sublimirati u jedan događaj ili akciju koja će uticati na dalja dešavanja tokom godine.
-16.5 Jupiter ulazi u Bika (i pravi izazovan aspekt sa Plutonom u Vodoliji) – Zaboravite na stari način života.

Duboka, radikalna promena.

Mnogi će se preseliti, promeniti posao, dobiti porodično nasledstvo, potpuni preokret i preobražaj dugogodišnjih partnerskih odnosa i emotivnih veza.

– 21.5 Mars ulazi u znak Lava i pravi vrlo opasan, izazovan i težak fiksni T kvadrat sa Jupiterom i Merkurom u Biku i Plutonom, koji je tek usao u Vodoliju.
(svi koji imaju značajne planete, podznak na ovim stepenima – prvih 10* znaka Vodolije, Bika, Lava ) – savetujem vam veliki oprez na sebe i najbliže.

Astro prognoze postoje da biste unapred mogli da se pripremite za njih i pratite razvoj situacije u relanom vremenu i svakodnevnom zivotu.

– 1.6. Jupiter prelazi preko severnog mesecevog čvora u Biku.
-12.7 severni mesecev čvor ulazi u Ovna a južni u Vagu.
– tog dana Mars napušta znak Lava, izlazi iz izazovnih aspekata sa Plutonom, Saturnom, Jupiterom i Uranom iz Bika i ulazi u znak Device.

Možda ljudi ne shvataju, da zaista nakon ovog leta, mnogi od nas će biti izloženi potpuno nepredvidivim i vrlo izazovnim okolnostima posle kojih sledi prazan prostor za potpuno novi život.

– 23.7 Venera kreće retrogradno sa vrlo osetljivog stepena, stpen gubitka(anareta stepen) sa 28* Lava.
– 5.9 Jupiter zaokreće retro iz Bika sa 15* (kraljevskog stepena) u tom trenutku biće retro i Venera u Lavu i Merkur u Devici
(koji je kratko bio retro i dok je boravio u Biku- Maj mesec- dakle Merkur nam je od decembra 2022. – decembra 2023. godine, tri puta retro i to u zemljanim znacima!).

Odlično za sve što je vezano za posao, finansije, zdravlje kao i porodične odnose i preduzetnike koji će morati da pretrpe transformaciju.

-14.10. solarna eklipsa na 21* Vage .
– 28.10 lunarna eklipsa na 5* Bika

Kraj godine dočekujemo za suncem u Jarcu –
retro merkurom u konjukciji sa Marsom u Strelcu u poslednjoj dekadi znaka.
Venera je u Škorpiji, a Pluton se vratio u Jarca na 27* .
Uran i Jupiter u Biku – prave zamišljeni zemljani trgon sa plutnom u Jarcu- posebno će maj i avgust mesec biti značajni za mnoge zemljane znake i podznake i sve koji imaju lične planete ili stelijum planeta u zemljanim znacima.
Saturn iz Riba na 2* će podržavati Juitera na 5* Bika, ali i Veneru iz Škorpije (pogotovo pocetkom decembra)

Sledimo zaključiti:

Ma koliko da se borimo, opiremo sudbini, životu, karmičkim i fatalnim ljubavima, nećemo moći da se odupremo ovom triler scenariju koji univerzum sprema.


„Ili će se mreti il će se biti s onim/onom koju voleš“

Uskoro čitajte veliki godišnji horokop, kao i ljubskop za 2023. godinu

Uvek čitatjte prognozu za znak i podznak, kao i za znak u koji vam je otišao vladar ascedenta!

Najbolje je da ukoliko osećate potrebu,i naslućujete velike životne promene, ako se preispitujete kuda, kako, s kim na dalje, da uradite ličnu astrološku konsultaciju.

 

Izazovni aspekti zahtevaju odustajanje od nemira i starog načina života, kao i odustajanje od navika ponavljanja istih negativnih obrazaca ponašanja što po sebe, što po druge.

 

 

Astrolog Kristina Ašković

Instagram nalog @AstroLira8

Fb stranica  @AstroLira8  Kristina Ašković

 

Astrološka prognoza – Vatromet aspekata i emocija