Astrološka prognoza – Vatromet aspekata i emocija

0
274

Astrološku prognozu, karakteristike zodijaka, dnevni, nedeljni, mesečni i veliki godišnji horoskop pratite na našem sajtu vojvodinainfo.rs

Sa zadovoljstvom objavljemo saradnju sa najpopularnijom astrološkinjom i tarot poznavaocem @AstroLira. Njene tekstove, predviđanja, osećanja stanja zodijaka i prognoze aure koje nosimo sa svojim horoskopskim znakom čitaju se u mnogim novinama, portalima, čak se i prevode na druge jezike.


Danas je vatromet aspekata, ali i emocija.

Sunce egzaktno pravi konjukciju sa plutonom u jarcu na stepenu egzaltacije Marsa. Merkur koji je još uvek retro, pravi egzaktnu inkonjukciju sa Marsom na vrlo intenzivnom 8* stepenu,

Mesec je u prvoj dekadi Strelca ovog jutra, i pravi trigon sa Jupiterom u Ovnu.

Venera izlazi iz izazovnog i stresnog kvadrata sa retro Uranom koji je u padu u Biku, te to samo pojačava nezadovoljstvo i frustraciju u svim vezama koje visoko ne vrednuju i ne prioritezuju slobodu, poverenje, prijateljstvo.

Blizina Saturna koju Venera vec oseća, menja njenu prirodu tople Venere u Vodoliji kao savremene, samostalne, samodovoljne žene 21 veka.

Ispod te fasade i stanja uma koji propagira slobodne, neobavezne ljubavne odnose, ovaj put je ta Venera (žena) duboko zažalila što je spustila gard, poverovala jednom spretnom šarmeru (Mars u Blizancima) ili nekom vrlo školovanom kolegi, koji joj je prodao priču o „veza bez obaveza“ (Jupiter u Ovnu, retro Rran), te se sada gutaju suze i stvara se knedla u grlu, osećanja se zamrzavaju.

Ovako nastaje trauma, traumatsko emotivno iskustvo, poverovali smo nekome kada nije trebalo, spustili zidine i utvrđenja i poželeli dobrodošlicu nekome u svoj život…

Međutim, ta kosmička konekcija i ljubav života nije mogla dugo potrajati, ovih dana skupljate deliće sebe najviše na emotivnom polju, i opet vam se čini da je samoća zapravo raj na zemlji, i opet ćete u sebi probuditi ljubav spram čovečanstva, ugroženih, diskriminisanih, a na ličnom planu, bar dok traju izazovni aspekti odustaje od lične sreće i vere u ljubav.

Biće trigerovani svi oni koji imaju izazovne aspekte između Urana i Venere / Saturna i Venere, pogotovo kada je u pitanju aspekt konjukcije.

Sa druge strane, treća dekada zemljanih znakova, ili svih kojima vrh neba/ vrh 10 kuće / MC, pada u zadnju dekadu , mogu osetiti finansijske blagodeti, priliv novca, i prosperitet na poslu i protekciju od nadređenih.

Vatreni znaci, pogotovo poslednja dekada, mogu ovih dana imati izazove sa autoritetima, nadređenima, kao i na polju finansija, dok prva dekada uživa negde na putu, u inostranstvu, ili poklonima koji stižu iz inostranstva. Odličan period da krenete na neku edukaciju.

Vodeni i vazdušni znaci će ovaj period pregurati bez težih izazova, sem poslednja dekada vodolije koja će najviše imati problema u emotivnom životu a savetujem i oprez u smislu mentalnog zdravlja, nekada suviše dugo trpimo, i slomijemo se na sitnici.

Takođe, ovo će biti izazovan period za sve koji imaju teške aspekte Merkura i Marsa, kao i Mars u Blizancima ili u 3 kući, te merkura u Jarcu ili u 10 kući, ili obe planete u aspektu kvadrata ili inkonjukcije od Neptuna (tada Neptun boji planetu u simbolici retrogradnosti), kao i svi oni koji imaju retro Mars i Merkur ili ove planete na poslednjim stepenima bilo kog znaka osetiće problematike koju već duže vreme prave reto Merkr i Mars koji samo što je krenuo napred /direktivno, svetlo na kraju tunela se nazire, ali ima još da se vozi dok se ne izadje iz tune i ne stigne do svetla, tamo negde od 25-27.1 očekujte olakšanje i više optimizma i pozitivne energije.

 

Univerzum vam ponovo ponavlja „postavljeni scenario“ koji vam je dat na rođenju, hoćete li sve opet isto, po ko zna koji put, ili će oni hrabriji bar pokušati da ne podlegnu programu i matriksu natalnih aspekata (vaspitanja, običaja, uslovljenost svojim temperamentom, karakterom, ljudima, okolnostima koje se ciklično ponavljaju i daju nam šansu da kroz izazov, bol, stres, nervozu – progledamo, i donesemo unutrašnju odluku o prosperitetu, koji ćemo osetiti kao olakšanje u telu, nakok čega izazovne situacije, ljudi, loša i negativna emotivna, finansijska i zdravstvena iskustva, ne bi trebalo da nas vode ka putu patnje, izolacije, otuđenosti, besa.. već u hiling, unutrašnju promenu,ozdravljenje i stvaranje novog, boljeg života za nas.)

Sve ovo bolje zvuči u teoriji nego u praksi, međutim, štos je da ne odustanete od sebe i boljeg života, ključ za promenu je odgovor na pitanje „Kako“ – na šta kvalitetan astrolog može da da odgovor, kao i da ukaže na celozivotne paterne, iskustva koja nas blokiraju i donose nam patnju.

Ne čekajte da oluja samo prođe, sagradite brane, skloništa…,

Da sledeći put možete imati izbor kad oluja krene.

 

Vaš astrolog Kristina Ašković

@AstroLira8