Ruskinja pokazala kako izgleda kuća u Novom Sadu koju plaća samo 100 evra: Ljudi ne veruju da ovo postoji

0
7724

Ruskinja Ksenija, koja je krajem oktobra izrevoltirala veći deo sugrađana, svojim zapažanjima o boravku u našoj zemlji i suživotu među Srbima, sada je podelila snimak gde je prikazala kuću u kojoj živi.

Iako su u proteklih nekoliko meseci cene na tržištu nekretnina značajno skočile, na šta je uticao i dolazak Rusa u Srbiju, njena priča govori da ipak ima i onih kojima to nije merilo prilikom određivanja cene.

Kako je ova žena objasnila u jednom od ranijih videa, zajedno sa suprugom je tri meseca tražila adekvatan stan u Beogradu, pre nego što su odlučili da se skuće u kući na periferiji Novog Sada i to za svega 100 evra.

Isprva, kako se može videti u Ksenijinom videu na Jutjubu, kuća nije bila u najboljem stanju, ali uz malo sređivanja, načinili su je svojim toplim domom.

– Znate šta se dešava u svetu danas, mnogo je izbeglica i ruskih imigranata, koji odlaze u različite zemlje, posebno u Srbiju dok cene rastu. Sad je već nemoguće iznajmiti bilo šta u Beogradu za 300 evra. Mi naravno ne živimo u Beogradu, živimo u malom mestu na sat vremena od Beograda – ispričala je Ksenija.

Kuća se sastoji od dečije sobe i glavne dnevne sobe spojene sa manjom kuhijom i ostrvom za jelo. Da Kseniji i njenoj porodici nije stalo do luksuznog interijera govori i činjenica da su staru sofu, zamenili novom koja je bila malo oštećena, zbog čega su je dobili po nešto jeftinijoj ceni, odnosno za 270 evra.

U komentarima su mnogi napisali da je danas skoro pa nemoguće bilo šta iznajmiti po toj ceni.

– Više je od jeftinog, skoro pa besplatno. Vodite računa jedni o drugima i srećno – napisao je jedan Srbin.