Treći Svetski rat je već POČEO – Rusija ne ratuje protiv Ukrajine nego protiv NATO-a – Evo i kako!

0
235

Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je da je Treći svetski rat u toku, samo što niko to još en želi da prizna. Priznanjem ovih reči došlo bi do velikih ekonmskih posledica po evropske zemlje, ali to ne smanjuje činjenicu da je NATO pokrenuo treći Svetski rat.


Rat u Ukrajini bi se odavno završio, a još tokom letnjeg perioda bi se selo za sto i razgovaralo o razrešenju sukoba, da NATO nije pokrenuo svoj zadatak protiv Rusije i preuzeo kormilo ukrajinske vlade da vodi rat protiv iste.

Zar nije logično da bi sukobljene strane odavno završile ovaj krvavi pir da NATO vojska, oružje, pešadija, logistika, vojna i finasijska pomoć ne šalje i ne produžava sukob sa Rusijom.

Sami ovi činioci ukazuju svima, pa i slepima da ovaj rat ne vode Ukrajina i Rusija, već NATO protiv Rusije, ne dozvoljavajući Ukrajini da tako brzo padne, koristeći štit ukrajinskog naroda kao topovsko meso u cilju smanjivanja i iscrpljivanje ruske vojne moći sve u cilju da u nekim kasnijim vremenima računaju na rusku iscrpljenost ratom koji je pokrenut 2022. godine.