9. marta u Master centru Sajam zapošljavanja

0
175

U petak, 9. marta održaće se, u holu Master centra Novosadskog sajma, Sajam zapošljavanja, 25. po redu. U okviru Sajma obrazovanja “Putokazi”.

Radno vreme Sajma biće u periodu od 10 do 16 časova.

Učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti najkasnije do 2. marta. Prijavljivanje će se obaviti u prostorijima Filijale Novi Sad koja se nalazi u ulici Alberta Tome br. 2, u kancelariji broj 12. Moguće je prijaviti se i putem mejla  na adresu dragana.jaksic@nsz.gov.rs. Dodatne informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i na broj telefona 021/488 55 21.

Svi nezaposleni građani koji su zainteresovani  trebalo bi da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća, kao i radi informisanja o svim pripremama za sajam. Nacionalna služba za zapošljavanje savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam prvobitno  završe obuku za aktivno traženje posla u okviru organizacije Filijale. Obuka se sastoji od pisanja radne biografije i celokupne pripreme za intervju sa poslodavcem. Bilo bi poželjno završiti obuku kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima i kako bi ispunili svoj cilj i našli željeni posao.