Za ova 4 znaka stiže veliki novac do 31. decembra

0
1395

Ukoliko ste očekivali novac, a on kasni, znajte da je za to zaslužan retrogradni Merkur. Naime, retrogradni Merkur od 29. decembra se pridružuje retrogradnom Marsu, tako da će naša moć rasuđivanja biti umanjena, pa treba da vodite računa da ne ulažete novac u nepotrebne stvari.

U nedelji pred Novu godinu najviše novca će imati sledeći horoskopski znaci.

Jarac

Skup planeta u prvom polju donosi vam puno mogućnosti, ali i priliku da dobijete novac kroz igre na sreću. Pokloni stižu sa svih strana, tako da ćete dobiti nešto što ima veliku vrednost za vas. Retrogradni Merkur može da uspori određene isplate, ali one stižu.

Strelac

Sezona Jarca vam odgovara jer su finansije na prvom mestu. Planete rade za vas, pa ćete imati više prilika za zaradu. Nije isključeno da ćete dobiti novu poslovnu ponudu koja će vam doneti više novca.

Ovan

Venera u Jarcu donosi vam zaradu kroz posao. Ovo je prilika da dobijete povišicu, a i ostvarite zaradu kroz novu poziciju u karijeri. Jupiter je u vašem znaku, pa je sreća na vašoj strani. Zbog toga treba da igrate igre na sreću.

Devica

Venera, koja predstavlja vaše polje novca, nalazi se u Jarcu, pa lako možete da dobijete na igrama na sreću. Isto tako je period kada možete svoj hobi da pretvorite u biznis, ali da budete oprezni kada 29. decembra Merkur krene retrogradno. Finansije su stabilne, ali pazite na ishitrene troškove.