Uvedeni kasni večernji polasci vozova na relaciji Beograd-Novi Sad-Beograd

0
205

Zbog velikog interesovanja putnika, kompanija „Srbija Voz” je uvela dodatne kasne večernje polaske Regio Ekspres voza na relaciji Beograd Centar – Novi Sad – Beograd Centar.

Novi Regio Ekspres vozovi saobraćaju prema sledećem redu vožnje:

Poslednji polazak voza br. 752 iz stanice Beograd Centar je u 23.40, i on sa putnicima u Novi Sad stiže u 00.29. Stajališta ovog voza su: Novi Beograd, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin.

Za one koji putuju iz Novog Sada, voz br. 755 polazi u 23.50 i u stanicu Beograd Centar stiže u 00.38 časova. Stajališta ovog voza su: Sremski Karlovci, Beška, Inđija, Stara Pazova, Nova Pazova, Batajnica i Novi Beograd.

U letnjim danima i sezoni godišnjih odmora, slobodno uživajte u druženju u drugom gradu, znajući da na odredište stižete na vreme i bezbedno – u svakom vozu „Soko“ vaš saputnik je i jedan policajac, koji brine o sigurnosti tokom putovanja.

Svakog dana na relaciji Beograd – Novi Sad – Beograd, brzi vozovi saobraćaju u više od 30 redovnih polazaka. Sve informacije o redu vožnje putnici mogu dobiti putem sajta i mobilne aplikacije.

Putovanje vozom donosi brojne prednosti poput brzine, pouzdanosti, udobnosti, komfora i povoljne cene. Putnici na ovaj način izbegavaju saobraćajne gužve, štede novac i vreme i smanjuju svoj negativan uticaj na životnu sredinu u odnosu na putovanje automobilom, a moguć je i prevoz bicikala. Ponosni smo na to što putovanje vozom ponovo postaje deo vaših svakodnevnih života.