Uhvaćen Beograđanin u Pančevu – Prerušio se u dostavljača pa isporučivao drogu

0
372

U Pančevu je uhapšen muškarac koji je prodavao drogu dok je bio obučen u dostavljača hrane.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 10.4.2024. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog N.K. (24) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 8.4.2024. godine u 19.30 časova od Beograda do Pančeva radi prodaje neovlašćeno prenosio i držao opojnu drogu marihuanu u količini od kilogram i 892 grama u rancu sa natpisom jedne firme za dostavu, tako što ju je preneo električnim biciklom u Pančevo, do ul. Kikindska, u nameri da preda deo te opojne droge drugom licu, ali je u tome sprečen usled prilaska policijskih službenika Policijske uprave u Pančevu koji su mu oduzeli opojnu drogu.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Vrščanin uhapšen zbog proizvodnje i prometa opojnih droga