SVEKRVA (50) PREBILA SNAJKU (19) U RINGU: Pogledajte najluđu borbu godine! (VIDEO)

0
437

Ono što su Poljaci smislili nismo videli nikada do sada.

Tokom prethodnih godina videli smo neke izuzetno čudne MMA borbe – čak i prelaske MMA boraca u druge borilačke sportove, ali ono što nam stiže iz Poljske je do sada nezabeleženo! U oktagon su ušle svekrva (50) i snajka (19), odnosno bivša devojka sina starije učesnice. Njih dve su očigledno imale neki nesporazum koji je morao da se raspravi pesnicama, što im nije teško palo.

Radi se o porodičnim nesuglasicama oko jednog poljskog Jutjubera i Tiktokera! Danijel se našao u neobičnoj situaciji jer su njegova majka Magoržata Zvjeržinska – inače učesnica brojnih snimaka na njegovom kanalu i njegova bivša devojka Nikola Alokin rešile da borbom raščiste račune! Na kraju je pobedila majka, iako je Nikoli ovo bio drugi meč u karijeri koja očigledno i nema neku perspektivu.

Poljska organizacija „Clout“ prepoznala je potencijal u njihovom lošem odnosu i ponudila im organizaciju meča, na šta su obe pristale. Ispostavilo se da to nije bila loša odluka jer bi obe mogle da postanu popularnije nakon ovog meča! Pogledajte detalje borbe:

Magoržata je iskoristila ogromnu prednost u visini, ali i duže ruke od svoje protivnice, pa je lako uspela da izađe na kraj sa tri decenije mlađom rivalkom. Nekoliko udaraca plasirala je na pravo mesto i to je bilo dovoljno da obori Nikolu. Kako se ova borba u oktagonu odvijala po K1 pravilima, nije bilo „završavanja“ u parteru, već je obaranje bilo dovoljno da se stigne do pobede.