SLUČAJ VANDALIZMA U NOVOM SADU: Snimljen muškarac koji ide redom i uništava auta na Telepu

0
148

Udarci, zvuci rasprskavanja stakla u gluvo doba noći probudili su Novosađane koji žive na Telepu. Muškarac sa teškim predmetom u rukama, iživljavao se nad parkiranim automobilom.

-Nepoznati muškarac vandalizovao je automobil na Telepu u Mornarskoj ulici. Prema rečima čitaoca, sve se odigralo u tri sata iza ponoći ispred jednog od stambenih objekata – navodi se uz snimak.

Kako navodi jedan muškarac u komentarima, vozilo pripada njegovoj firmi i na to mesto, ispred jedne napuštene kuće, ga parkira već tri godine.

-Došli smo sutra ujutru i zvali policiju, vozilo se parkira već 3 godine na to isto mesto, ispred jedne napuštene kuće u kojoj se taj čovek uselio i utripovao da je njegova, izašao u dva ujutru i počeo da lupa po kolima, Bili smo sa policijom na vratima i on kaže da je on razbio i da na sebi nema ništa i da ne gubimo vreme i novac na tužbu i advokata. Kada ga je policija pitala čija je to kuća on kaže ne zna, ali hoće da je malo uredi, policaja kaže da ga tužimo i ostavila ga je i dalje u toj tuđoj napuštenoj kuci, tako da će biti još snimaka- navodi se u komentaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)