PORCIJA PRŽENICA U RESTORANU OVOM RESTORANU 1.240 DINARA

0
421

Sve je šokirala cena prženica u jednom restoranu na Drini.

Korisnica društvene mreže Instagram je objavila post kako se provela na Perućcu, a zbog jedne rečenice su mnogi ostali šokirani. Gledajući fotografije i pogled iz restorana u kome je sedela pomislili biste da je priroda sjajna i da je sigurno skuplje na tom mestu popiti piće ili nešto pojesti – ali ne ovoliko!

Uslikala je meni u restoranu, a u opisu fotografije je stajalo: „Prženice nam spržile novčanik“. Kako je navela, nakon svadbe u Bajinoj Bašti je sela na doručak „na tzv. popravku“. „Dok mamuramo i čekamo kafu, prepričavamo scene od prethodne večeri, glaaaadni, to ne moram posebno ni da naglašavam“, stoji još u opisu.

Kako je navela, naručila je prženice, a kada je videla cenu nije joj bilo svejedno. Porcija prženica od 300 grama košta 1.240 dinara. „1.240 rsd za porciju prženica?? To mora da je neko ludilo mozga, fantazija, mislim se ja, a ništa mi se drugo ne jede, ok, prodato“, napisala je i dodala:

„Stižu dugoočekivane prženice sa parčetom pršute, uz malo paradajza, stvarno ništa posebno, čak premasno. Pojela sam jednu, i sav paradajz. Restoran je prelep, na Drini; ne zna se da li su lepše boja reke ili zvuk vode. Kad se sve sabere, praštamo neopravdano skupe prženice, ostaje anegdota. Preporučujem restoran, ali za svratiti na piće“, stoji u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Belgrade, Serbia (@belgradish)

Kako se može videti, nisu samo prženice te koje su skupe. Jaja po želji (na oko, kajgana, omlet), porcija od 220 grama košta 720 dinara, palenta sa kajmakom 670 dinara, slatki doručak (250 grama) 820 dinara, jaja sa slaninom 780 dinara.