KONAČNA ODLUKA IZBORNOM PROCESU „PADA“ VEČERAS! Nestorović otkrio naredni potez!

0
518

Sastanak pokreta Branimira Nestorovića je večeras, kada će se, prema njihovoj najavi, znati konačna odluka o Beogradu.

Doktor i nosilac liste „Mi, glas iz naroda“, Branimir Nestorović, je rekao za Republiku da je sastanak njegovog pokreta večeras, te da će se tada znati konačna odluka o Beogradu. On kaže da je potrebno što pre procesuirati one koji su sinoć bili organizatori svih nereda u Beogradu.

„Sastanak rukovodstva pokreta je večeras. ‘Srbija protiv nasilja’ je pokušala nasilne proteste, je li to nije dobar naslov za novine? Ali, neće biti dovoljno procesuirati huligane, moraju se procesuirati i organizatori nereda. Izostala je podrška građana, tražiće međunarodno posredovanje“, kazao je Nestorović.

Podsetimo, Nestorović, koji je rekao da neće pružiti podršku ni jednoj strani, pre nekoliko dana izjavio da će njegov pokret pružiti podršku vlasti, ukoliko neko bude pokušao nasilne promene na ulici.

„Samo jednu malu ogradu imamo, jer se komplikuje situacija sa tzv. prozapadnom opozicijom, ako bi došlo do nasilne pomene na ulici mi bismo onda podržali vast, jer onaj ko je na vlasti predstavlja državu“, istakao je Nestorović.