Jožef dan pre ubistva supruge delio zajedničke slike na društvenim mrežama

0
412

Jožef A. (36) osumnjičen je za ubistvo supruge Aranke A. (29) sa kojom je oko nedeju dana pre zločina živeo odvojeno. Jožef je, navodno, došao da s epomiri sa suprugom, a potom joj je, tokom svađe, naneo smrtne povrede nožem.

Ono što danas može da se primeti jeste da je Jožef samo dan pre ubistva na svoj Fejsbuk profil podelio 33 objave Aranke u vidu fotografija i video snimaka, a u poslednjoj u nizu objava su fotografije Aranke sa njihove tri ćerke.

Samo nekoliko dana pre zločina, Jožef se uključivao uživo na Fejsbuk dok je u pozadini svirala muzika. Snimao se sa ćerkama, a na jednom od sačuvanih snimaka uključenja uživo vidi se kako teši ćerku koja plače.

Njihova deca, srećom, nisu prisustvoval zločinu jer su bila kod bake sa očeve strane u naselju Bangladeš, dok je Jožef suprugu ubio u kući njene sestre u koju je otišla nakon svađe.

Podsetimo, Jožef je osumnjičen da je suprugu ubio nožem, a ona je na licu mesta preminula zbog zadobijenih povreda. Svemu je svedočila njena sestra, koja ženu nije uspela da zaštiti od nasilnika. Nakon toga, pokušao je da sebi oduzme život. Zbog povreda je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra KCV.

Aranka je sedma žena ubijena u Srbiji od početka godine.