Filozofira u javnosti, a sada je optužen da vaćari voditeljku – Bruka i sramota muzičara

0
117

Pevač Rambo Amadeus našao se u centru skandala zbog navoda voditeljke Lejle Kašić da ju je se**ualno uznemiravao

Pre par dana kao bomba je odjeknula vest da je Rambo Amadeus se*sualno uznemiravao producentkinju Lejlu Kašić, nakon čega je UNICEF raskinuo saradnju sa umetnikom. Rambo se oglasio na društvenim mrežama povodom optužbi voditeljke, a zbog ovog skandala su isplivali detalji iz njegovog privatnog života.

Muzičar, čije je pravo ime Antonije Pušić, ženio se dva puta. Njegova prva supruga, Biljana Milojević, profesorka psihologije, bila je u braku sa Antonijem tri godine, a nakon razvoda, muzičar je upoznao studentkinju nemačkog jezika Karin. Venčali su se i dobili tri sina: Iliju, Petra i Marka Antonija.

Rambo priznao da je dodirivao novinarku, prijavljen za seksualno uznemiravanje

Muzičar Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, priznao je da je producentkinju emisije „Dnevnica“ Lejla Kašić neprimereno dodirnuo zbog čega ga je ona optužila za seksualno uznemiravanje i prijavila policiji.

Čitav događaj, koji se desio u petak 10. marta, ocijenio je nesretnim i neprijatnim stavljajući ga u kontekst negativnih emocija koje je imao prema konceptu emisije.

„To nema nikakve veze sa seksom, barem ne s moje strane. Hteo sam da joj nekako dojavim da me je saterala u ponižavajući položaj. Nesretno artikulisan kvazi-drugarski alarm. Seksističan možda, seksualan ne“.

Producentkinja televizijske emisije „Dnevnica“ Lejla Kašić potvrdila je medijima da je kasno uveče, 13. marta policiji prijavila muzičara Antonija Pušića, poznatijeg kao Ramba Amadeusa, zbog seksualnog uznemiravanja.

Rambo kao javna ličnost često je moralisao i filozofirao prozivajući region, a naročito srpski narod implicirajuće na sve patrtiote kako su bedni i da su takvi jer zarađuju oko 200 evra

Vrlo ubrzo taj bumerang gluposti peljsnuo mi je u facu. Međutim, to nije ništa novo jer veći deo javnost ovog muzičara i ne gleda kao nekog ko može biti dobar primer. Poreg kojekavog glupiranja i neumetničkog dojma, več puke otrcanosti u pogledu muzike i filozofske kompetentnosti, spao je na omatorelog seksualnog napasnika. Čovek u šestoj deceniji svoju sekusalnu neartkulisanost iskaljava na voditeljki emisije, dodirivajući joj zadnjicu kao seskualni devijanti su otkrili pravo lice koje se krije iza javnih ličnosti i njihovog netrkivenog sebe.

Nakon ovog skandala Antonije Pušić priznao je ovaj slučaj i odbranio sebe da je bio izazvan i da mu je probudila nešto, međutim ovaj slučaj je prijavljen policiji kao seskualno uzmeniravanje i voditeljka ne odustaje od želje da on bude kažnjen za ovah potez.