DETALJI HORORA U SRPSKOJ CRNJI: Majka sina zapalila nakon svađe

0
1085

MEŠTANI Srpske Crnje, koji sinoć u više navrata u svojim domovima nisu imali struju, u šoku su nakon događaja u Ulici Kralja Aleksandra, gde je četrdesetčetvorogodišnja S.M. iz Srpske Crnje, nakon žestoke svađe, polila benzinom i zapalila svog dvadesetšestogodišnjeg sina A. T. u kući na periferiji Srpske Crnje.

– U Srpskoj Crnji je puno familija sa tim prezimenom, koje nisu rod, znam da je porodica brojna, imaju osamoro ili devetoro dece, poznati su kao Vanjkini, to im je “špicname” kako se to ovde kod nas u Banatu kaže – ističe za „Novosti“ meštanin Srpske Crnje i sam užasnut događajem od sinoć.

A.T. je nakon intervencije policije i službe Hitne pomoći najpre prevežen u Urgentni centar zrenjaninske Bolnice, a zatim sa teškim povredama i opelatinama na Odeljenje plastične hirurgije Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Zapaljivanju benzinom, navodno, prema nezvaničnim pričama koje od jutros kolaju selom, prethodila je žestoka svađe majke, koja je na kućnom izdržavanju kazne i ima elektronski uređaj, nanogicu i njenog sina, koji je došao u posetu.

 

(Novosti.rs)