Tradicionalno „Leto na Savi“ u organizaciji grada Sremska Mitrovica

0
159

Grad Sremska Mitrovica već tradicionalno organizuje „Leto na Savi“ koje će tokom jula meseca obradovati najmlađe, te će na Gradskoj plaži u narednih mesec dana moći da prisustvuju nizu radionica, trodnevnoj školi cirkuskih veština, kao i bioskopu na otvorenom, dok je avgustovski program bogat sadržajem predviđenim za nešto starije sugrađane i turiste.

„Leto na Savi“ realizuje Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica pod pokroviteljstvom Gradske uprave za kulturu i sport, dok programe pripremaju sremskomitrovačke ustanove od kulturološkog značaja.

„Leto na Savi“ je zvanično otvoreno. Najmlađi Mitrovčani će tokom jula moći da uživaju u bogatom sadržaju „Leta na Savi“ koji prati niz interaktivnih radionica, a ovogodišnji novitet je trodnevna cirkuska škola. Poučeni lepim prošlogodišnjim iskustvima, i ove godine očekuju dobru zabavu.

Turistička organizacija u Sremskoj Mitrovici se trudi da svake godine ponudi svojim sugrađanima bogat, dvomesečni program rekreativnih, muzičkih, kulturnih, umetničkih manifestacija kako bi svi mogli da uživaju, bez obzira na starosnu dob ili individualna interesovanja.

„Vinski park“, „Srem folk fest“, bioskop na otvorenom, „Art front“, tamburaški festival „Od begeša do prima“, „Zlatni žir“ samo su jedan deo bogatog, letnjeg kulturno-umetničkog programa koji je Turistička organizacija tradicionalno pripremila za svoje sugrađane, što i Sremsku Mitrovicu bolje pozicionira na turističkoj mapi.