Migranti nožem ubili devojčice (13) i (14) u Nemačkoj, sutradan glavna tema o pokušaju penzionera da naprave državni udar

0
373

U utorak je preminula i druga devojčica koja je napadnuta od strane migranata u Nemačkom gradu Ilerkirhbergu. Nevine devojčice su se kretale iz škole ka kući kada im je sa leđa pritrčao izbeglica iz kampa i besomučno iz izbo više puta u predelu tela.

Jedna devojčica je preminula na licu mesta, dok je druga posle duge borbe za njen život u bolnici izgubila bitku.

Odmah nakon ovog događaja koji je samo još jedan u nizu sličnih napada izbeglica nad lokalnim stanovništvom, građani su krenuli u prostest koji brzo ugušen.

Vest se masovno proširila i nezadovoljstvo kod Nemaca je krenulo izrazito jače nego uboičajeno, te se ponovo jaz kod izbeglica i lokalnog stanovništva stvara, ali to je opravdano.

Nezadugo, Nemačka liberalna vlast ugušila je svaki vid pokušaja da se ovo nezadovoljstvo raširi na više gradova i lokala, te je priča o „Građanima Rajha“ i državnom udaru koji već dva dana izbija na sve TV mreže poprilično iscenirana i nema skoro nikakve argumente.

Nekoliko penzionera i građana koji favorizuju davno prošlu istoriju carevine Nemačke osnovali su grupu građana gde dele svoja scenarija i utopijska razmišljanja po društvenim mrežama i internet kanalima. Oni su taman toliko poslužili kao primer da se iscenira jedan kvazi državni udar u najvećoj i namnogoljudnijoj državi u Evropi.

Da sve ovo ne izgleda kao cirkus, već drugi dan se dodaju elementi i hapse opskurni likovi koji će poslužiti ovom isceniranom primeru.

Napadnuta devojka preminula, druga teško povređena