Uz BIT srednju školu do savremenog obrazovanja kroz put Kine i Sjedinjenih Američkih Država

2
217

Često roditelji zaborave činjenicu da izbor srednje škole može odlučiti tokove budućnosti i granice uspeha u životu njihovog deteta. Lista želja kreira se prema afinitetima, bodovnoj mogućnosti i realnim željama. Težnja da naša deca budu sigurna, obrazovana i profesionalna u savremenim i najtraženijim oblastima je cilj i zadatak BIT srednje škole.

Cilj škole je da dete stekne znanja i veštine koje će mu pomoći da se razvije u samostalnu i uspešnu odraslu osobu. Jedna od glavnih prednosti BIT  škole je individualni pristup svakom učeniku. Učenici dobijaju personalizovanu podršku i mentorstvo koje im pomaže da napreduju u skladu sa svojim sposobnostima i predznanjima, a u skladu sa potrebama savremenog tržišta rada. Škola veliku pažnju posvećuje izboru nastavnog kadra, te su nastavnici vrhunski stručnjaci u svojim oblastima i posvećeni su tome da svakom učeniku pruže najbolje moguće uslove za razvoj.

BIT škola je opremljena savremenom tehnologijom i nastoji da prati najnovije trendove u obrazovanju kako bi učenicima pružili najbolje moguće iskustvo u učenju. Takođe, ova škola je poznata po tome što ima visok procenat uspešnih učenika koji nakon završetka srednje škole upisuju renomirane fakultete i dobijaju posao u svojim oblastima.

Pored redovne nastave, učenici dobijaju priliku da se razvijaju i usavršavaju kroz brojne dodatne aktivnosti, poput radionica, seminara, takmičenja i internacionalnih razmena. Sve ove aktivnosti za decu su besplatne, odnosno uključene su u cenu godišnje školarine.

Ono po čemu se ova škola dodatno ističe je bezbednost učenika. Naime, škola je u strogom centru Novog Sada, strogo zabranjuje svaki vid nasilja i redovno sprovodi se testiranje na narkotike.


BIT srednje škole u skladu sa svojim savremenim pristupom svojim učenicima omogućava putovanja i eudkacije na različitim destniacijama. Obilasci i predavanja na stranim jezicima u školama i univezitetima u Kini i Sjedinjenim Američkim državama rezultat su ozbiljne i predane saradnje BIT srednje škole sa inostranim školama širom sveta.

Partnerstvo BIT srednje škole sa školom Ningbo Economic and Trade School iz Kine omogućava učenicima da posete lučki i univerzitetski grad Ningbo i tamo se stručno osposobe u oblasti ekonomije.
Zahvaljujući saradnji BIT škole sa različitim organizacijama i drugim školama u zemlji i inostranstvu, deca ne samo da imaju priliku da steknu nova znanja i veštine, već i da se povežu sa svojim vršnjacima i izgrade važne kontakte još tokom srednjoškolskog perioda.

BIT srednja Poslovno menadžerska škola u saradnji sa 3 srednje škole u Americi, omogućuje đacima da pristupe njihovim školskim programima i sam tim ako želi , đak ima mogucnosti da moze da ostvari dve diplome jednu u Srbiji a drugu u Americi, i samim tim omogućeno mu je da pristupi upisu na najprestižnije univerzitete na svetu.

Više informacija o upisu BIT srednje škole:

Srednja škola se može upisati bez polaganja prijemnog ispita. Ova škola teži da ima mali broj učenika po odeljenjima da bi nastavnik mogao da se posveti svakom pojedinačnom učeniku, što je osnovni razlog zašto je broj učenika ograničen.

Za upis je potrebno da dostaviti:

·        Svedočanstva o završenoj osnovnoj školi

·        Uverenje o položenom završnom ispitu

·        Izvod iz matične knjige rođenih original

·        Lekarsko uverenje

·        Kopiju lične karte jednog roditelja

·        Popunjenu prijavu za upis

 

Ukoliko želite da vaše dete dobije kvalitetno obrazovanje koje će mu pomoći da se razvije u uspešnu osobu, kontaktirajte školu 065 27 000 12.