TUČA GROBARA I FIRMAŠA! Nasred ulice se pesničili, obarali…

0
172

Finale rukometnog kupa Srbije, Vojvodina – Partizan, obeležili su incidenti u hali i gađanje navijača bakljama, a bilo je nereda i ispred hale u Sportskom centru „Slana bara“ u Novom Sadu.

Dok je grupa građana čekala autobus na stajalištu, navijači obučeni u crno dotrčali su do njih i usred dana se divljački sukobili. Oboreni navijač ležao je na zemlji dok su ga dvojica udarala – jedan pesnicama, drugi kaišem…

Pogledajte snimak nasilja u Novom Sadu:

Navijači su se sukobili i na utakmici Vojvodina – Partizan, šest minuta pre kraja, kada su sa jedne ka drugoj tribini poletele baklje i feomenalni meč je morao da bude prekinut. Posle polučasovne pauze, sudije su upozorile da će prazniti dvoranu ako ijedan upaljač padne, a onda su kapiteni dva tima pozvali svoje pristalice da budu razumni.

„Ljudi, hajde molim vas, ovo je sport, neka se tako i završi, šest i po minuta da budemo ljudi, svi smo Srbi ovde, svi smo Srbi. Hajde još šest i po minuta, pa posle radite šta hoćete. Neka prođe toliko, da se završi sve“, rekao je kapiten Vojvodine Miljan Vukovljak.

Pogledajte slike haosa u hali SC „Slana bara“: