TRAGA SE za ovom NOVOSAĐANKOM Ako neko poznaje gospođu SA SLIKE nek joj prenese…

0
1123

Od jutros u Srbiji vlada prava epidemija humanosti, jer nakon što se celo Užice diglo da nađe muškarca koji je izgubio 400 evra u radnji, započela je potraga i za jednom Novosađankom koja je u prodavnici zaboravila novu novcijatu peglu.

Unutar Fejsbuk grupe „Novosađanke“ osvanuo je prelep post potrage za ženom koja je sticajem okolnosti tokom kupovine kućnih potrepština, zaboravila peglu u jednoj od radnji.

„Ako neko poznaje gospođu sa slike, neka joj javi da je u subotu zaboravila peglu u prodavnici kućne hemije u ulici Laze Kostića 7 u Novom Sadu“, napisala je jedna Novosađanka.

Ovaj post ubrzo je postao viralan, a pratio ga je i veliki broj komentara, te se potraga iz Novog Sada, proširila na i na širo područje.

„Kupila peglu pa se pokajala! Ta peglati ne želi“, „Žena se predomislila, samo za nju loše, ispraviće se veš i bez peglanja“, „Svakako bi se setila da joj je trebala“, ređali su se komentari.

Podsetimo, danas tokom jutra počela je da se deli objava o čoveku koji je na Zlatiboru izgubio 400 evra, a radnici prodavnice u kojoj se to desilo, od juče pokušavaju da ga pronađu i vrate mu novac.