„Šidska sela kao ogledalo razvoja Šida“: Divošani pobednici turnira u Erdeviku

0
151

Fudbalski klub “Hajduk” iz Divoša ovogodišnji je pobednik 40. tradicionalnog letnjeg turnira četiri u Erdeviku. Turnir je odigran u dva dana – 28. i 30. jula, a u organizaciji domaćeg FK “Sloga”. Pored Erdevičana i Divošana na turniru su učestvali još FK “Mačva” iz Bogatića i FK “Sloven” iz Rume.

Prvog dana turnira na terenu su snage odmerili “Hajduk” i ”Mačva”, a utakmica je završena pobedom ekipe iz Srema rezultatom 2:0. Istim rezultatom završen je i susret između “Sloge” i “Slovena”. Pobeda je pripala Rumljanima.

Drugog dana turnira odigrana je finalna utakmica, kao i utakmica za treće mesto.

U duelu između “Sloge” i “Mačve” pobedu je odnela ekipa iz Bogatića rezultatom 1:2 i tako zauzela treću poziciju. Finalna utakmica završena je rezultatom 1:0 u korist “Hajduka” koji je turnir završio kao najuspešnija ekipa.

Konačan plasman:

FK “Hajduk” Divoš

FK “Sloven” Ruma

FK “Mačva” Bogatić

FK “Sloga” Erdevik

Za najboljeg golmana proglašen je Trkulja iz “Hajduka”, za najboljeg strelca njegov saigrač Galić, dok je najbolji igrač turnira Nađ, takođe iz ekipe iz Divoša.

 

*Tekst objavljen u okviru projekta „Šidska sela kao ogledalo razvoja Šida“ koji je sufinansiran sredstvima budžeta Opštine Šid. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.