„PRETIO DA ĆE UBITI SEBE I DETE KAKO BI ŽENA PATILA“ Detalji jezive tragedije u Srbiji! (VIDEO)

0
367

Muškarac (55) poginuo je juče kada je svojim automobilom „fiat punto“ udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka (18) koja je bila sa njim teško povređena u ovoj stravičnoj nesreći.

Međutim, prema nezvaničnim saznanjima medija, ovaj udes nije bio nesrećan slučaj, već samoubistvo i pokušaj ubistva. Prema navodima poznanika pokojnog čoveka, on se nedavno rastavio od žene.

– On je već duže vreme pretio ženi i primoravao je da mu se vrati. Pretio je da će prvo ubiti sebe, a onda je počeo da preti da će ubiti i sebe i dete, ali i svoju majku kako bi njegova žena patila! Nedavno je tražio da kupi pištolj na crno – pričaju žitelji mesta na teritoriji opštine Grocka, gde se desila nesreća. Kako dodaju, pokojni čovek je važio za agresivnog.

– Videlo se da je psihički labilan, znao je brzo da plane – kaže sagovornik.

Kako objašnjavaju, i na video snimku stravičnog udarca „punta“ u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Čak se i na snimku vidi da se zaleteo, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život – pričaju komšije.

Prema rečima žene koja je bila očevidac, a koja je kasnije povređenoj tinejdžerki pružila prvu pomoć jer je medicinska sestra, čovek nije imao nameru da se zaustavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

– Prvo je prošao pored nje kolima, napravio krug i onda projurio tako da je ženu zatresao i zabio se u tu betonsku banderu. Ona je potom prišla i pomogla tinjedžerki do dolaska Hitne pomoći – kažu košije i dodaju:

– Znali smo da je maltretirao ćerku i ženu. Terao ih je da rade sa njim na njivi i svašta im govorio, a njegova je supruga odlučila da to više neće trpeti i odselila se sa ćerkom kod svoje sestre.

Komšije kažu da je ćerka dolazila stalno da obiđe oca, a ovaj put je bila sa drugaricom, u nadi da će ih on odvesti u nijihovu vikendicu.

– Kad su krenuli otac je rekao da drugarica ostane u kući, a da ćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti. Imao je nameru oboje da ih ubije – kažu sagovornici.

Prema rečima komšija, muškarac navodno nikako nije mogao da podnese rastanak od žene sa kojom ima ćerku, koju je zamalo odveo direktno u smrt.

– Molimo se za devojku, nadamo se da je jaka i da će uspeti da se iščupa i da će prebroditi sve povrede – navodi sagovornik.

Istragom će naknadno biti utvrđen tačan uzrok ove nesreće.