OK Vojvodina – Polufinale plej ofa sa starim rivalom

OK Vojvodina
Odbojkaški klub Vojvodina će se ponovo sastati sa svojim starim rivalom Crvenom Zvezdom i odmeriti snage u borbi za finale.
Utakmica će se igrati u Novom Sadu, 13. marta u maloj hali Spensa, sa početkom u 18 časova. Dok će se druga utakmica odigrati tri dana kasnije, na istom mestu u isto vreme.
Резултат слика за ok vojvodina i zvezda

Tradicionalno rivalstvo ova dva tima odlukuju uzbudljivi mečevi, atraktivni potezi, uzavrele emocije i neretko dugotrajnost njegovog toka. Imali smo prilike, u poslednjih par godina da gledamo neizvesne završnice sa po maksimalan broj setova.

Резултат слика за ok vojvodina i zvezda„Zvezda je neugodan protivnik i nije teško reći da igraju veoma dobro u završnici, ali mi smo spremni da odgovorimo na sve izazove, a značajnu podršku će nam pružiti naši navijači“ – rekao je Vemić.
Stučni štab i igrači se nadaju da će uz svoju spremnost, a i uz podršku navijača imati pozitivan rezultat pred put za Beograd, gde će se odigrati treći meč i četvrti ako bude bilo potrebe. Dok bi se majstorica igrala u Novom Sadu.

OK Vojvodina obaveštava svoje navijače da je ulaz na utakmice u maloj hali Spensa  besplatan.