NEDELJNI HOROSKOP ZA SVE ZNAKE – PO ELEMENTIMA ZODIJAKA: Mogući raskidi i svađe, budite na oprezu ove nedelje!

0
351
horoskop

Vrlo detaljno i temeljno isčitavanje položaja zodijaka za ovu nedelju predstavlja vam @Astrolira8


Nedelju počinjemo sa Mladim Mesecom koji je u Vodoliji, gde se trenutno nalaze i Venera u aspektu konjukcije sa Saturnom i sunce. Dakle steljum planeta u Vodoliji. Sam po sebi stelijum (veliki broj planeta u jednoj kući ili znaku ) nije nužno loš.

Međutim kada ta zgusnuta energija koja traži promenu i slobodu udari u munju zvanu Uran koji je i dalje retrogradan u Biku, zaista može doći do naglih i iznenadnih neugodnih situacija. Oprez sa finansijama, ali i u ljubavi, potencijalno stoje svađe, rasprave, problemi, ali i iznenadni raskidi. Trenutno smo u energiji koja ima potrebu da krene dalje u novo i u buduće, sve stare ljubavi, načini funkcinisanja u nekom odnosu će u ovom periodu biti stavljeni na test. Mogući su raskidi, razvodi, svađe, a činiće vam se da nema mnogo razloga ili povoda za to. Ova konstalacija i izazovan aspekt sa Uranom najteže će pasti Bikovima, Lavovima, Škorpijama i Vodolijama poslednje dekade zodijaka, kao i svima onima koji  na tim stepenima 20*- 29* imaju svetla (mesec i sunce ) ili  lične planete (merkur, venera, mars).

Izazovi se mogu pojaviti u oblasti finansija, ali i u  ljubavnim vezama koje  dugi niz godina  traju, a došlo je do prezasićenja ili do praznog hoda u odnosu.

Mars je u bezbrižnim Blizancima, ali i dalje u izazovnom aspektu od Merkura u Jarcu. Međutim, danas je baš i taj dan kada merkur izlazi iz svoje senke te će njegov direktivni hod doneti ono najbolje od onoga što ga simbolizuje i opisuje u ovom znaku – organizacija, planiranje, akcija. Jupiter napreduje na prvim stepenima ovna i pravi vrlo prosperitetan i entuzijastičan aspekt prema marsu u blizancima, što ce mnoge vazdušne i vatrene znakove pokrenuti na plodotvornu akciju i vratiti im jednu ličnu toplinu u komunikaciji i ophođenju sa drugima .

Neptun i dalje drema u Ribama, probudiće ga u nekom trenutku Mars iz Blizanaca, ali bar za sada smo mirni sto se tiče ovo aspekta i onoga što bi nam on mogao doneti u život. Pluton je na samom kraju znaka, jarac i sprema se da uđe u znak vodolije 23.3.2023 , međutim sa mladim mesecom u vodoliji i  stelijumom u istom znaku kao da kosmička enerija ili univerzum – kako vam drago, već najavljuju godinu promena. Ko sedne u voz za budućnost  može se izložiti neizvesnostima, izazovima, turbulentim periodima, ali samo takve okolnosti nas i teraju na akciju i da radikalno promenimo nešto u svom životu.

Ovaj aspekt plutona će najradikalniji biti za sve koji imaju svetla, ili podznak na poslednjim stepenima Ovna, Vage, Raka, Jarca. Ne treba očajavati, treba se uvek setiti da teška vremena stvaraju i grade jake i snažne ljude.

Na kraju nedelju završavamo sa mesecom u Biku, koji će opet aktivirati emotivne probleme kod već pomenute grupe horoskopsih znakova, a Venera će iz jednog hladnog i stresnog okruženja preći u znak romantičnih riba, te postoji mogućnost da nakon turbulentne nedelje u emotivnim i partnerskim odnosima ipak odlučite da vratite ružičaste naočari na oči, jer surova istina kojoj ste pogledali u oči vodi u razlaz i raskid a to nije nešto što je prihvatljivo za vas u ovom trenutku.

Svi koji se budu odlučili za iskorak u budućnost koja će sa sobom malo toga poneti iz prošlosti, imaju šanse za dragocen obrt sudbine, svi ostali koji u ovoj nedelji ali i naredna tri meseca – sve do ulaska Plutona u znak Vodolije (23.3.2023 ) budu odabrali status quo, tj. da ne menjaju ništa i da sebi zamagle vid, ostaće na poznatom ali neproduktivnom terenu ljubavi, finasija i rada, ovo za posledicu može imati i ozbiljije zdravstvene probleme, posebno će biti aktuelna psihosomatski tip boljki i mentalno zdravlje.

ZA GRUPU VATRENIH  ZNAKOVA – Ovan, Lav, Strelac

Ljubav  – Konačno ste svoj na svome. Entuzijazam i optimistična energija će vas pratiti cele nedelje. Pripazite šta želite – postoji sto procentna mogućnost da vam se želja (on ili ona ) ostavre.

Posao – Sve što je do sada zapinjalo, na šta ste morali da čekate, i svi dogovori i ugovori koji su bili prolongirani, u ovoj nedelji doživeće svoju relizaciju.

Zdravlje – Previše adrenalina i jedne bombastične energije nikada nije bio problem za vatrene znakove, međutim u ovoj nedelji vam pozitivan spelt dešavanja moše doneti umor ili nesanicu,ovo se posebno odnosi na Lavove.

 

ZA GRUPU ZEMLJANIH ZNAKOVA – Bik, Devica, Jarac

Ljubav – još uvek vidate i lečite stare rane. Kraj godine koliko je za vas bio dobar za posao toliko je bio otrežnjujuć po pitanju ljubavi. Dozvolite se da ozdravite od iluzija i zabluda, posvetite se sebi. Za sve koji su u stabilnim vezama sve se odvija po planu i raspreu,sem za Bikove koji u ovoj nedelji mogu da ulete u sitne čarke i razmirice sa partnerom.

Posao – previše posla i papirologije mogu uneti previše nervoze i varničenja na poslu. Posebno vam predstoji svadja sa kolegama u znaku Vodolije i Lava. Ne postoji način da se sukobi reše na obostrano zadovoljstvo, savetujem da prećutite i da ostavite rešavanje konflikta za sledeću nedelju.

Zdravlje – Obratite pažnju na visok ili previše nizak pritisak koji je posledica stresa i tenzija na posu.

 

ZA GRUPU VAZDŠNIH ZNAKOVA  – Blizanci, Vaga, Vodolija

Ljubav – Polako se pomalja period prosperiteta i blagostanja, što za vazdušne znake znači samo jedno – ili sam sam ili imam toliko opcija da ne mogu da odlučim. Blizancima še ova nedelja biti najaktivnija – kuća ih videti neće, biće najpoželjniji suprotnom polu. Dok je za Vage i Vodolije period i dalje po onoj staroj – tako blizu a tako daleko, te će morati još malo da sačekaju da se polje ljubavi potpuno pozitivno aktivira.

Posao – Ako radite sve što je vezano za digitalni marketing,online medije, programiranje, digitalni dizajn, onljan obrazovanje i edukaciju, potrebno je samo da stavite nogu na papučicu za gas i da je ne sklonite sve do kraja nedlje, a pitanje je  hoćete li i tada,  odmoriti i imati slobodan dan.

Zdravlje – Previše komunikacije sa ljudima, previše pisane korespodencije može doneti može doneti dosta mentalnog zamora i sagorevanja. Povedite računa da nađete i vreme za odmor i zabavu.

ZA GRUPU VODENIH ZNAKOVA – Rak, Škorpija, Ribe

Ljubav – Period peripetija,odluka vraćamo li se na staro ili idemo dalje za sva tri znaka vodenog elementa. Slobodno se isplačite i sve neproduktivno ostavite iza sebe. Vodeni znaci najteže kreću dalje iako je ljubavna priča davno gotova. Uprkos tome što je i vama jasano da nema spasa nečemu što ne vodi nikuda i dalje postoji sukob razuma i srca koji će vas ove nedelje stalno klackati na skali raspoloženja, od toga da ste potpuno zavrčili sa nekim,do toga da okrećete dobro poznat broj i tražite da se još jednom vidite i popričate o svemu.

Posao – Obratite posebnu pažnju gde, kako i za koga radite, i za koliku platu. Dovoljno je samo dobro razmisliti o ovome predstojeće nedelje, a šta na dalje, to ćemo videti u astro prognozi za sledeću nedelju.

Zdravlje – Potpuno ste zdravi, samo zalečite srce, ono je ranjeno a vi se pravite kao da je sve u redu.