NE JEDU SVINJETINU, TRAŽE SOBE ZA MOLITVU A OPŠTE SA MALOLETNICAMA

0
1082

MALOLETNA PROSTITUKA BILA U CENTRU NAJVEĆEG SKANDALA, PRVI PUT PROGOVORILA O NOĆI S DVOJICOM FUDBALERA

Zahija Dehar je imala samo 17 godina kada je došla u centar pažnje svetske javnosti.

Radila je kao prostitutka, a za njene usluge najviše su se interesovali poznati fudbaleri. Među njima i francuski reprezentativci Frenk Riberi i Karim Benzema.

Dvojica vrhunskih fudbalera su zbog nje umalo završili karijere. Kada se saznalo da postoje snimci sa njom, došlo je do velikog skandala u Francuskoj. Benzema i Riberi su se našli na sudu srama, ali i na sudu zbog intimnih odnosa sa maloletnicom.

Frenk Riberi, musliman i francuski reprezentativac u dresu Bajerna dok se moli na terenu

Ipak, nekoliko godina kasnije su oslobođeni optužnice.

Od tada je prošlo 13 godina, a Zahija je sada odlučila da otkrije deo detalja.

„Skandal je dosta uticao na mene jer ga nisam ni tražila, a ni izazvala. Nisam ga ja prijavila, niti išla u policiju. Došli su po mene jer su imali snimke s Benzemom“, govori Zahija za „Ekip“.

Dehar je i tada priznala je da fudbalerima nije otkrivala da je maloletna i da je je nisu prisilili na odnos.

„Moje ime se odjednom pojavilo u medijima. To me je navelo čak da počnem da razmišljam o samoubistvu. To obeležje je nešto najgore što žena može da nosi u ovom društvu, a početi život odrasle osobe nakon toga bilo je jako teško“.

Uspela je, međutim, sve da prevaziđe. Danas je uspešan model, glumica i dizajnerka donjeg veša.


Benzema i Riberi su često jasno i radikalno iznosili svoja verska načela i time se isticali iz timova, na društvenim mrežama promovišu religijske vrednosti, negovanje porodice, svog boga, a često su prisutne slike hodočašća i molitve. Međtuim, često na sve to zaborave kada telefonom pozovu eskort službu da naruče neke devojčice za „provod“.