Jokić gradi impozantno imanje u Somboru

0
394

Meštani Sombora, rodnog grada košarkaškog asa Nikole Jokića, ponosni su na svog sugrađanina koji je čak dva puta osvojio nagradu za najboljeg košarkaša NBA lige, a jedna komšinica je pokazala i kuću u kojoj on živi.

Naš komšija Nikola stanuje u kući koja je iza nas. Njegovi roditelji ne žive u ovoj kući, ali je posećuju i obilaze kad on nije tu. Oni žive u drugom delu Sombora – objasnila je ponosna komšinica, a zatim otkrila kakav je Jokić kao sused.

– Nikola je dobar komšija, a rekla bih i prijatelj i drug. Kad god dođe, ovde se okuplja omladina. Budu tu i drugovi iz škole. Slobodno se može reći da je Nikola omiljena osoba, prenosi Sportal.rs

Jokićeva komšinica otkrila je i više detalja o samoj kući, ali i prilikama u kojima je košarkaš živeo nekada.

Uložio je mnogo novca u ovu kuću, kao i u kuću svojih roditelja. Otkupio je njihove stare kuće i zemljište. Vodi računa o članovima porodice dok ima sredstava i mogućnosti, pomaže im mnogo. Lepo žive kao porodica, a nekada nisu imali toliko sredstava. Ne govorim to iz ličnog saznanja, ali evidentno je da imaju bolje uslove za život otkad je Nikola uspešan sportista – ispričala je.

Foto: ATAImages

– Ranije je Nikola živeo kao i sva druga deca iz škole. Valjda zato što zna kako je nekada živeo i pomaže porodici i ostaloj deci.

Nikola Jokić u svom rodnom gradu gradi još jednu kuću, dom za malenu Ognjenu kome će se i one, nadamo se, uvek rado vraćati kad poraste.

U pitanju je impozantno imanje, a kako izgleda nova kuća Jokića, pogledajte u video snimku ovde