Jedini napitak za mršavljenje koji će vam ikada trebati!

0
410
kupus

Ovaj zeleni napitak za mršavljenje obiluje vitaminima i mineralima, te nije greška da ga pijete i ako nemate višak kilograma, samo radi zdravlja…

Ovo je jedan izuzetno zdrav zeleni napitak koji je po mnogo čemu koristan za organizam, a karakteriše ga i to da podstiče sagorevanje masnoća, te pa je dobar saveznik u borbi protiv viška kilograma. Zbog toga sa pravom nosi naziv „napitak za mršavljenje“, pa evo kako glasi recept:

Sastojci:

1 celer – (oko 250 grama)

1 krastavac – (oko 300 grama)

2 jabuke – (oko 350 grama)

listovi kelja – (oko 200 grama)

koren đumbira – (oko 25 grama)

sok od jednog limuna – (oko 25 ml)

Priprema:

Celer, krastavac, jabuke i đumbir oljuštiti, iseći ih na kockice, pa sve zajedno sa keljom staviti u sokovnik i od toga napraviti sok. Na kraju dodati i sok od limuna i to je to, napitak za mršavljenje je spreman za upotrebu. Može se piti u bilo koje doba dana, ali najbolji efekat sagorevanja masnoća daje kada se pije nakon obroka, piše priroda leči sve.

Ne samo kilogrami

Ovaj zeleni napitak sa sobom nosi još mnogo dobrobiti. Veoma povoljno utiče na organe za varenje samim tim što olaksava varenje masne hrane, a pomaže i u procesu razlaganja proteina. Preporučuje se osobama koje imaju problema sa nadimanjem, gasovima i onima koji pate od zatvora. Odlično suzbija jutarnju mučninu i mučninu prilikom putovanja.