HOROR: Fotografije „ferarija“ u kom su poginuli državljanin Srbije i devojka: Vozilo prepolovljeno

0
2141

Najnovije vesti: Iako jeste državljanin Srbije, nije u pitanju Srbin, već šiptar sa Kosova i Metohije, koji uvek rado koriste i srpske papire i pasoše pa su tako za strance srpski državljani.


H. K. (41), švajcarski državljanin i stanovnik Vilneva, u kantonu Vo, vozio je „beli“ ferari, a sa njim je bila i žena, koja je takođe preminula od posledica udara o zaštitni zid i tom prilikom se automobil slomio na dva dela. Radi se o poznatom lokalnom di džeju. Druga žrtva, međutim, još nije identifikovana. Kako navode žena koja je umrla zajedno sa di-džejem nije bila njegova žena zato što supruga H. K. nije u Italiji, već živi na Kosovu, zajedno sa decom od 11, odnosno 14 godina.


H.K (41) i za sada neidentifikovana devojka, poginuli su u nedelju nakon što se ferari u kojem su bili zakucao u zaštitnu ogradu u Italiji.

Italijanski mediji pišu da se ferari sa švajcarskim tablicama, za čijim volanom je bio srpski državljanin, zakucao u zaštitnu ogradu malo posle izlaska iz tunela na putu u Pijemontu. Nakon sudara skupoceno vozilo se prepolovilo i zapalilo, a muškarac i njegova saputnica poginuli su na licu mesta.

Do nesreće je došlo oko podneva na katolički Uskrs.

Foto: Vigili del Fuoco

Kako pišu mediji, u ponedeljak je brat vozača došao u policijsku stanicu Setimo Torineze kako bi identifikovao telo muškarca.

Međutim, za drugu žrtvu nesreće, koja je takođe bila ugljenisana i neprepoznatljiva, još uvek ništa nije poznato. Da bi se ona identifikovala biće neophodno uraditi DNK test.

Foto: Vigili del Fuoco

Automobil je išao velikom brzinom

Od udarca se sportski automobil prepolovio. Prednji deo se, nakon probijanja zaštitne ograde, zgužvao o betonsko saobraćajno ostrvo i potom izgoreo, dok je zadnji deo odbačen pedesetak metara dalje na parking.

Iz stanja automobila izvesno je da se kretao veoma velikom brzinom, toliko da je vatrogascima trebalo pet sati da izvuku tela i uklone ono što je ostalo od ferarija.

 

Извор: Телеграф.рс