Evo kako da za godinu dana uštedite i do 1.320 evra!

0
297

Jedan par iz Meksika privukao su veliku pažnju svetske javnosti kada su na društvenim mrežama podelili svoju finansijsku tajnu.

@fannycastellanosrdz Millonarios de amor 🤌🏼✨ @Elyisus #novios #ahorros #enero2022 #enero2023 #fypシ ♬ sonido original – Fanny Castellanos

 

Sve je počelo onda kada su Fani Kastelanos (26) i njen verenik Hesus (29), osetili posledice novčane krize uzrokovane pandemijom korona virusa prošle godine.

Za jednu godinu uspeli du da uštede 1.320 evra, a kada su na TikToku otkrili kako, oduševili su sve. Oni su svaki put kad su imali intimne odnose ubacili 6 evra u kasicu prasicu. Kako su imali seks čak 220 puta za 12 meseci, uspeli su da sakupe pomenutu svotu.

– Bili smo iznenađeni, a punjenje tri kasice je bilo neverovatno – rekla je Fani i dodala da je štednja bila mnogo lakša kada su uživali u nežnim trenucima zajedno.

Par u početku nije imao plan šta da radi sa svojom ušteđevinom, rekavši da jednostavno čuvaju novac za neočekivane račune i hitne slučajeve. Međutim, nakon što su se verili prošlog septembra, sada planiraju da potroše novac za putovanje na medeni mesec.

Meksički par sa ovim načinom štednje nastavlja i 2023. godine – a sudeći po komentarima ispod videa inspirisali su i ostale mlade parove. Ljudi su oduševljeno komentarisali i podržali njihovu ideju, a bilo je i onih koji su se našalili na račun svog ljubavnog života.