ZVANIČNO: Lalatović se VRATIO na staro mesto!

Copyright: © ATA Images, all rights reserved

Nenad Lalatović je zvanično novi trener Radničkog iz Niša.

– Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u klub u kojem sam proveo prelepih godinu dana. Nisam se mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem Markonijem. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta. Za Radnički i njegove navijače sam se puno vezao i veoma mi je drago što ćemo ponovo biti na istoj strani. Ovo je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju – rekao je Lalatović.

Lalatovića očekuje ozbiljan zadatak i formiranje tima za narednu sezonu.

– Radnički više nikada ne sme da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj je bio u prošloj sezoni, kada je do poslednjeg minuta strepeo za opstanak u ligi. To mora da ostane iza nas, a ispred nas je jedna ozbiljan rad i povratak na staze uspeha. Naš cilj će biti plasman među četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu – poručio je Lalatović.

Lalatović će se ponovo vratiti na klupu Radničkog iz Niša koji je predvodio u sezoni 2018/19 kada su bili drugoplasirana ekipa Srbije.

(Informer.rs)