ZLOČIN U ERDEVIKU: „Imao sam najbolju ženu i voleo sam je, a onda….!“

VojvodinaInfo (Narcisa Božić)

Do srede, 13. maja, imao sam najbolju ženu na svetu, a onda mi je priznala preljubu. Pao mi je mrak na oči, kazao je tužiocu Predrag Gnjidić, koji je u petak ubio suprugu Gordanu i njenog vozača.

Imao sam najbolju ženu, voleo sam je najviše na svetu, a onda mi je priznala da mi je bila neverna. Pao mi je mrak na oči, morao sam da je ubijem, kazao je na saslušanju u tužilaštvu Predrag Gnjidić (53) iz Šida, prenosi Informer.

On je u petak u OŠ „Sava Šumanović“ u Erdeviku iz automatske puške izrešetao suprugu Branislavu (49), direktorku te škole, i njenog vozača i navodnog ljubavnika Miroslava Bojića (56).

Do srede, 13. maja, imao sam najlepšu ženu, najpametniju, najbolju domaćicu… Voleo sam je najviše na svetu, a ostao sam bez nje… Bio sam u situaciji da imam sve, a sada nemam ništa. Međutim, uhvaćena je u preljubi, priznala je to 13. maja i meni i sinu. Rekla je da je u ljubavnoj vezi već šest meseci… Nije mi bilo dobro, išao sam u četvrtak i u petak kod lekara, dobio sam lekove za smirenje… Pao mi je mrak na oči i desilo se to što se desilo… Ne osećam se dobro, ni sposobnim da pričam o tome, zato za sada neću odgovarati na pitanja ni tužiocu, ni svojim advokatima – kazao je Gnjidić, nakon čega je tužilac zatražio od nadležnog suda da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Predrag se posle zločina u školi sam predao policajcima, a doveden je u Više tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, gde se žalio da mu nije dobro. Pričao je samo o tome koliko je voleo Branislavu, ali nije želeo da odgovara na pitanja o samom zločinu.

Ovo je direktorka škole koju je muž rafalima izrešetao kao i njenog ljubavnika! (FOTO)