Željko Milošević i FK Podrinje- ova sezona je njihova? (FOTO)

Željko Milošević i igrači FK Podrinje, foto facebook FK Podrinje 1922
Oglas

Nekada sjajan igrač, danas odličan trener. U kratkim crtama opis čoveka koji je vratio osmeh na lice svim navijačima Podrinja. Klub sa njim na čelu stručnog štaba raste, i izraste u jedan od najozbiljnijih klubova na prostorima Srema.

Željko Milošević je rođen 25. januara 1976. godine u Sremskoj Mitrovici. Dete je FK Srem i u igračkoj karijeri je ostao zapažen kao kvalitetan odbrambeni igrač.

Željko Milošević (broj 5) foto loznica info

Milošević je prepoznatljiv po specifičnoj frizuri i neizbežnom „repiću“ koji je obeležio uspešnu fudbalsku karijeru. Jedinstven je po tome što nikada u karijeri, od 1997. do 2012.godine, nije sedeo na klupi za rezervne igrače! Počeo je u FK Srem, kasnije ga je fudbalski put na kratko odveo u FK Obilić. Budućnost Banatski Dvor, kasnije Banat su klubovi u kojima je krenuo uspon Željkove igračke karijere. U Budućnost je stigao 2000. godine, i igrao je sve do 2006. godine. Tada dolazi do gašenja FK Proleter iz Zrenjanina i formiranja novog kluba FK Banat koji je praktično nasledio FK Budućnost iz Banatskog Dvora. Sa ekipom Budućnosti igrao je i Finale kupa naše države u sezoni 2003/04. Tu se zadržava još dve godine, sve do 2008. kada odlazi u Bosnu gde jednu sezonu igra u ekipi Laktaša. Pečat Željkove karijere je igranje u FK Radnički iz Kragujevca. Od 2009. do 2012. godine za Radnički je odigrao 84 zvanične utakmice i postigao 10 golova. Na terenu se isticao kao lider, pa je s toga nosio kapitenske trake i u Budućnosti, kasnije Banatu i Radničkom.

Tim FK Podrinje, foto facebook FK Podrinje 1922

Trenersku karijeru je započeo u Pobedi iz Kragujevca, nastavio je u Radničkom iz Sremske Mitrovice. Danas je jedan od ljudi zaslužnih za odlične rezultate Podrinja iz Mačvanske Mitrovice.

FK Podrinje važi za jedan od najorganizovanijih klubova u Sremu, pa i šire. Veliku podršku im pruža kompanija „Vahali shipyards“. Ove sezone nakon osam kola klub iz Mačvanske Mitrovice je prvi na tabeli u VFL „Jug“ i ceo tim pruža sjajne partije. Letos su tim pojačali sa nekoliko odličnih fudbalera, uključujući jednog od najboljih fudbalera na području Srema- Tomislava Trebovca. Dve sezone zaredom su igrali finale Kupa Vojvodine ali su nakon velike borbe oba puta poraženi.

Nakon finala kupa Vojvodine, foto facebook FK Podrinje 1922

Željko je otac kćerke Ane i sina Aleksandra.

(smsport.rs)

Previous articleSilovao kćerku više godina unazad, koju kaznu biste mu vi dali?!
Next articleTRAGEDIJA NA PUTU NOVI SAD-BAČKA PALANKA: Vozač nastradao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here