ZBOG POVEĆANIH POTREBA GRADI SE NOVA LUDNICA

SHARE
ludnica
izvor slike bellavista ngo

Već godinama unazad kao sinonim za duševnu bolnicu jeste bolnica u Kovinu.

Usled povećanih potreba i težnje da se Balkan ponovo ujedini urađen je projekat izgradnje nove bolnice. Još uvek nije poznata lokacija ali se zna da će u njoj biti primani građani sa
područja cele bivše SFRJ.

Nezvanično saznajemo da će se bolnica nalaziti negde u Vojvodini. Pored ujedinjenja naroda, stručnjaci smatraju da smo svi mi manje više sličnog mentaliteta.

U samoj duševnoj bolnici biće nekoliko različitih odeljenja za osobe sa manjim i većim smetnjama. Poseban deo je obezbeđen za osobe koje smatraju da su rijaliti programi „zlo“, i da ništa dobro nisu doneli. Takođe posebna pažnja biće obraćena na osobe koje komentarišu objave na društvenim mrežama a da ih prethodno nisu ni pročitali.

Bez obzira što još uvek nije krenula izgradnja (saznajemo da će bolnica poneti ime „Jugoslavija“) prijave uveliko stižu. Sve je veći broj zainteresovanih iz Bosne i Hercegovine, ali raste i broj kandidata iz ostalih zemalja. Izgradnja ovakve ustanove će u mnogome doprineti boljem mentalnom zdravlju na Balkanu.

U svom radu poseban akcenat će biti stavljen na one ljude koji smatraju da im ništa ne fali. Kao što je jedan psihijatar nedavno izjavio:

„Nema zdravih, ima samo nepregledanih.“.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
autor: FB LaGalačke vesti