ZAVRŠENA SEDNICA: Sremska Mitrovica uskoro grad bez NEZAPOSLENIH!

sr.wikepidia
Oglas

**Stižu bolji dani za mitrovačku privredu!

Na upravo završenoj konferenciji u Moskvi Evroazijske Unije za energiju, potvrđeno je da će Srbija imati dovoljne količine gasa iz Rusije za narednih hiljadu godina po najpovoljnijim uslovima u univerzumu.

Osim ovih lepih vesti, zahvaljujući odličnim konekcijama sa Putinom lično, našem sugrađaninu iz Grgurevaca, gospodinu Mediću dogovorena je i kvota meda za izvoz u Japan.

Dogovoreno je da se preko transkontinentalne pruge Rumska Malta-Moskva-Vladivostok-Nagasaki za čukununuka japanskog Cara Hirohita proizvodi najfiniji med od crnog duda, spravljan po receptu drevnog mudraca deda Lokija.

Specifičnost ovog meda je što njega ne prave pčele nego se spravlja u specijalnim posudama (oranijama), metodom loženja vatre suvom dudovinom i na taj način se dobija med jedinstvenog ukusa, specifičnog za Srem.

Zahvaljujući gospodinu Mediću, naš grad će praktično postati grad u kome će svi biti zaposleni jer će se pojaviti potreba za mnogim radnim mestima od berača duda, preko cepača drva za loženje vatre za kuvanje duda pa sve do tehnologa koji će proveravati kvalitet dudovog meda koji će morati dazadovolji najveće svetske standarde.


 

 


**Ovo je satirični tekst proizveden iz ideja veseljaka sa društvenih mreža koji se ponekad poigravavju sa situacijom koja se odvija u zemlji i regionu. Za cilj ima samo da nasmeje čitaoce, a svaka povezanost sa stvarnim likovima je slučajna.


Previous articlePre dva meseca na lutriji dobio 2,4 miliona eura i još se nije javio
Next articleAko želite da vam veza uspe, morate prihvatiti ove 4 stvari!