Završavaju put Mačvanska Mitrovica-Zasavica

Foto: Narcisa Božić

Završne radove na rekonstrukciji puta između Mačvanske Mitrovice i Zasavice dva dužine 3,4 kilometra obišli su gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader i načelnik Gradske uprave za infrastrukturu i opšte poslove Miroslav Jokić.

Sanader: ’’Ispunjeno obećanje Aleksandra Vučića’’

-Ovo je brzo ispunjeno obećanje predsednika Aleksandra Vučića, koje je dao prilikom obilaska Sremske Mitrovice i ovih naseljenih mesta u okviru kampanje ’’Budućnost Srbije’’. Hteo bih još jednom da mu se zahvalim što će meštani Mačvanske Mitrovice,
Zasavice, Ravnja i drugih mačvanskih mesta koji koriste ovaj put sada imati daleko bolju komunikaciju, rekao je Sanader, napominjući da put koriste i radnici Brodogradilišta ’’Vahali’’, kao i brojni posetioci Specijalnog rezervata prirode ’’Bara Zasavica’’.

Foto: Narcisa Božić

Jokić: ’’Uskoro nova mreža u Mačvanskoj Mitrovici’’

Načelnik Jokić podsetio je da je investitor radova JP’’Putevi Srbije’’, izvođač ’’Sremput’’, dok je vrednost radova 87 miliona dinara.

-Radovi su obuhvatili zamenu dela posteljice i postavljanje novog sloja debljine osam i pet centimetara. Uskoro sledi druga faza radova u samoj Mačvanskoj Mitrovici, gde će pored puta biti zamenjena i izgrađena nova infrastrukturna mreža naših preduzeća ’’Vodovod’’ i ’’Srem-gas’’. Vrednost tih radova iznosiće 27 miliona dinara, izjavio je Jokić.

Autor: Narcisa Božić,VojvodinaInfo