Zašto muškarci „padaju“ na RUSKINJE?!

Instagram/Irina Shayk
One su prirodno lepe, obično plavokose i/ili plavooke, besprekorno našminkane, utegnute, atraktivne i zavodljive. Smeškaju se svakom muškarcu kojeg sretnu, bez obzira na svoje ili njihove godine, i to smatraju – lepim vaspitanjem. Vrhunske domaćice, brižne majke, posvećene i prilično ponizne supruge, vredne i uspešne u poslu, žene koje ostavljaju muškarce bez daha… Bogato se udaju i još bogatije razvode, piše Telegraf.

Jednom rečju – Ruskinje.

Manekenka Natalija Vodnianova (38) ovih dana je u žiži interesovanja svetske javnosti, jer je izgovorila “sudbonosno da” Antoanu Arnou, sinu francuskog milijardera i trećeg najbogatijeg čoveka na svetu. Njena prva bogata udaja rezultovala je očekivano bogatim razvodom, a ni drugo “dok nas smrt ne rastavi” nije izgovorila siromašku od kojeg, ako ljubav prestane, neće imati šta da “ponese za uspomenu”. Pre nego što će razmeniti bračne zavete sa Antoanom, dobili su dvoje dece, što bi u perspektivi moglo da joj obezbedi astronomsku alimentaciju i više nego lagodan život ako, ne daj Bože, u njihovom braku nešto pođe po zlu.

Zašto su Ruskinje toliko fatalne za (bogati) muški rod i šta ih zapravo diže na pijedestal najpoželjnijih žena na svetu?

Ljubaznost

Ruskinje su ljubazne i prijatne prema muškarcima, ali iako su većinski veoma atraktivne male su šanse da će naći muža među svojim sunarodnicima. Zbog toga su prisiljene da traže ljubav u inostranstvu, inače rizikuju da se nikada ne udaju. Predrasuda je da se Ruskinje udaju samo da bi pobegle iz zemlje; one bi radije živele u domovini sa mužem koji je stranac.

Ali, i tu postoji “kvaka”; ako je Ruskinja previše atraktivna, ona će insistirati da pokraj sebe ima Apolona. Ili bogataša.

Porodica im je na prvom mestu

Pre nego što pristane da se uda, svaka Ruskinja će insistirati da veliki deo vremena provodite zajedno sa njenim roditeljima, braćom, sestrama, bakama, dekama i ostatkom familije. Ruskinjama je porodica na vrhu lestvice prioriteta, po tom pitanju su veoma tradicionalne i neće vam oprostiti ako kažete nešto ružno za bilo koga iz njenog najbližeg okruženja.

Ruskinje su sjajne domaćice i kuvarice, a ujedno su i naučene da rade i privređuju; retko koja od njih pristaje da bude domaćica koja će podizati decu.

Podela poslova na “muške” i “ženske” je strogo definisana

Muškarci koji osnuju porodicu sa devojkama iz Rusije nikada neće čuvati decu, kuvati i spremati kuću. Ako se ponude da to urade, supruge će im biti neizmerno zahvalne.

Podela poslova na “muške” i “ženske” u Rusiji je otprilike ista kao i kod nas, i to je ono što srpske muškarce privlači da odaberu Ruskinju za životnu saputnicu.

Očekuju da muškarci uvek plate račun

Kad god i gde god da izađete sa Ruskinjom, računajte da ćete vi platiti račun. One se, jednostavno, “ne hvataju za novčanik” – tako su naučene. Muškarci koji drže do manira nikada neće ni dozvoliti da dama plati piće ili večeru.

Ako jednom izađu s Ruskinjom, a onda sa nekom Nemicom ili Norvežankom, pohitaće iznova Ruskinji u zagrljaj, jer će se pokraj nje osećati kao “pravi muškarac” koji može da plati SVE. (Tako uglavnom ne razmišljaju posle razvoda, ali tada je već prekasno…)

Uvek izgledaju kao da su krenule na modnu pistu

Čak i ako mora da istrči do prodavnice po neku sitnicu, Ruskinja će se skockati u fulu – obući će haljinu, obuti sandale sa štiklom i našminkati se kao da ide na ljubavni sastanak. Ruskinje se trude da u svakom trenutku izgledaju najbolje, to im je u krvi. Iz njihovog ugla, nepristojno je ne izgledati top u svakom trenutku. Jer, nikad se ne zna kad će se pojaviti “princ na belom konju”…

 

Autor: Telegraf