Zaludela Jugoslaviju ulogom medicinske sestre, pa se dvaput udala za ISTOG čoveka

Foto: Printscreen/Youtube
Oglas

Osamdesetih godina jugoslovenskom kinematografskom scenom žarila je i palila prelepa glumica Tatjana Tanja Pujin. Od svog prvog pojavljivanja Tanja je izazivala ogromnu pažnju javnosti, ali ipak, ona se nakon velike slave povukla sa glumačke scene i danas izgleda potpuno drugačije.

Tanja je nizala uspehe jedan za drugim, a na vrhuncu slave našla se nakon premijere filma “Sulude godine”, gde je glumila medicinsku sestru. Iako da gotovo nije bilo muškarca koji je ostajao imun na njenu lepotu i seksipil, lepa Tanja je svoju ljubav pronašla u Italijanu.

Foto: Printscreen/Youtube
Po izbijanju rata, lepa glumica otišla je za Italiju, a nekoliko godina kasnije udala se za Đulijana Červinija, tadašnjeg savetnika pres-kabineta predsednika Italije. Ipak, ova ljubav nije dugo potrajala i Tanja se razvodi od Italijana, dolazi u Srbiju, a onda se 2013. ponovo udaje za njega!

Tanja je osim u “Suludim godinama”, svoje glumačko umeće pokazala i u “Oktoberfestu”, “Hajde da se volimo”, “Špijun na štiklama”, “Tako se kalio čelik”, a mnogima je se sećaju po ulozi u “Boljem životu”, gde je tumačila lik Ciganovićeve ćerke.

Foto: Printscreen/Youtube

Tokom prethodnih godina, Tatjana je često gostovala na RTS-u, a jednom prilikom je istakla i da radi na italijanskoj televiziji RAI 2, kao novinar – saradnik.

 

android aplikacija
Previous articleHidratacija lica uz voćnu masku od samo dva sastojka
Next articleKod Boljevca u planu izgradnja farme za 150 koza