ZABRANILI IM ODLAZAK U SRBIJU – „Siledžijska vlast u Crnoj Gori nastavlja torturu“

rampa

Andrija Mandić i Milan Knežević, lideri Demokratskog fronta nisu mogli da se odazovu pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i prisustvuju obeležavanju dvadeset godina od NATO bombardovanja u Nišu, jer su zaustavljeni na graničnom prelazu Rožaje.

Iz ovog političkog saveza saopštavaju da iako je rešenjem Višeg suda u Podgorici Mandiću i Kneževiću dozvoljeno da sa ličnom kartom mogu napustiti teritoriju Crne Gore, „brutalnom opstrukcijom Ministarstva unutrašnjih poslova, poslata je jasna poruka da oni ne smeju biti u Srbiji“, prenose Novosti.rs

– Policajcu koji se predstavio kao glavni na tom graničnom prelazu, nije značilo ništa to što je u sistemu jasno prepoznao da su Mandić i Knežević nedavno već dva puta napuštali Crnu Goru i vraćali se. Već je nakon odluke da se Mandić vrati nazad „iznenada“ imao rezultate provere i rekao da moglu slobodno da nastave put za Srbiju.

Bilo je očigledno – da su lideri DF-a odlučili da čekaju da bi to potrajalo više sati i tek kad bi odlučili da se vraćaju nazad sačekao bi ih isti dogovoreni scenario, ističe se u saopštenju DF-a.

Takav odnos crnogorskog režima prema dvojici lidera opozicionih parlamentarnih stranaka i političkim predstavnicima srpskog naroda, najbolje govori o karakteru i bahatosti totalitarne države, koja je čak i na današnji dan učinila sve u cilju pokušaja da obezvredi I opogani svetla i bolna sećanja na brojne nevine žrtve NATO agresije.

Vreme će vrlo brzo pokazati da li se ovom bednom i siledzijskom akcijom pokušaja poniženja lidera DF-a upravljalo iz samih Rožaja ili iz Podgorice i kabineta ministra Mevludina Nugodzića.

Autor: (Novosti.rs)