Za tri porodice koje žele da rade selu nudi se dom i posao

dom i posao
Oglas
Vinarija Kovačević je odlučila da obezbedi dom i posao za tri porodice iz Srbije koje žele da žive na selu i rad na poljoprivrednom gazdinstvu i vinogradu. Porodice će imati obezbeđen posao, kao i kuću i redovnu platu za oba supružnika u selu Grabovu, opština Beočin (dve porodice) i u Irigu (jedna porodica).

Postoje uslovi da se tim porodicama obezbedi manja površina poljoprivrednog zemljišta (bašta)  i uslovi za gajenje nekoliko životinja koje bi im služile za ishranu porodice.

Poljoprivrednog zemljišta (bašta) kao i uslovi za gajenje nekoliko životinja koje bi mogle da služe za ishranu porodice.

Posle određenog perioda probnog rada i upoznavanja, supružnici bi bili primljeni u radni odnos na neodređeno vreme. Angažman, prava i obaveze, kao i plate su definisane pravilnikom kompanije, kao i satnica za određenu vrstu posla, a sve u zavisnosti od sposobnosti, odnosno kvalifikacija supružnika.

Za porodice sa decom su obezbeđeni uslovi za školovanje. U Grabovu postoji osnovna škola do četvrtog razreda kao i predškolska ustanova-vrtić. Deca do osmog razreda i srednjoškolci imaju obezbeđen prevoz do Beočina gde postoje uslovi za dalje školovanje. U Irigu postoje osnovna i srednja škola.

Zainteresovani neka se jave Vinariji Kovačević, na broj +381 22 461 192.

android aplikacija
Previous articleSombor: Održan osmi po redu Somborman
Next articleJednostavan pristup, sve informacije i podaci na jednom mestu. Da li i vi imate vašu karticu?